x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Alexandru Maftei

Omul zilei: Alexandru Maftei

28 Feb 2011   •   18:57
Omul zilei: Alexandru Maftei
154146-alexandru-maftei.jpgRegizor
Unul dintre cele mai aşteptate filme româneşti în reţeaua cinematografică din acest an, "Buna! Ce faci?" de Alexandru Maftei, va avea mâine o vizionare de presă, iar după proiecţie echipa va participa la o conferinţă de presă.

Despre această comedie romantică, "Variety" aprecia că este "ca o gură de aer". Prezenţa filmului la câteva festivaluri din ţară şi străinătate a creat un ecou favorabil. Premiera de gală va avea loc pe 3 martie, la Cinema Patria din Bucureşti.
Din 4 martie, filmul va rula atât în Capitală, cât şi în sălile de cinema din Cluj, Iaşi şi Braşov.

Protagonişti sunt doi actori de teatru foarte buni: Ionel Mihăilescu şi Dana Voicu. "Mi-am propus să fac un film de dragoste. Un altfel de film românesc. Pe care să-ţi facă plăcere să-l vezi. O poveste universală frumoasă, filmată inedit şi ritmat, jucată cu căldură şi umor (...)", spune regizorul. Absolvent al UNATC (1994), Maftei a regizat şi şapte dintre cele 14 episoade ale serialului "Lombarzilor 8", dar şi lungmetrajul TV "Fii cu ochii pe fericire".

Pentru primul său lungmetraj care se anunţă a fi un succes de casă, Jurnalul Naţional îl declară pe Alexandru Maftei "Omul zilei".

×