x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Cătălin Mitulescu

Omul zilei: Cătălin Mitulescu

15 Oct 2010   •   00:00
Omul zilei: Cătălin Mitulescu
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional
Regizor
Cătălin Mitulescu a început să lucreze la cel de-al doilea film. "Loverboy" are la bază un scenariu intitulat "Un balon în formă de inimă", iar protagoniştii sunt George Piştereanu şi Ada Condeescu.
Din distribuţie mai fac parte Bogdan Dumitrache, Clara Vodă, Coca Bloss, Ion Besoiu, Remus Mărgineanu şi Alexandru Mititelu.

Filmul spune povestea lui Luca, un tânăr de 20 de ani din Hârşova care cucereşte fete, le face să se îndrăgostească de el şi le plasează mai departe unei reţele din Constanţa. Pentru poliţistii de la trafic de persoane, această tehnică de racolare se numeşte metoda prin îndrăgostire, iar cei care o practică sunt denumiţi loverboys.

Filmările au loc în 15 locaţii din Constanţa şi împrejurimi şi se vor încheia la jumătatea lunii noiembrie, urmând ca "Loverboy" să fie lansat în cinematografe anul viitor.

Cătălin Mitulescu şi-a făcut debutul regizoral în anul 2006 cu lungmetrajul "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii". Filmul a câştigat Premiul Un certain regard pentru cea mai bună interpretare feminină la Festivalul de la Cannes în 2006.

Pentru noul său film, Jurnalul Naţional îl declară pe Cătălin Mitulescu "Omul Zilei".

×
Subiecte în articol: calendar