x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Dan Petrescu

Omul zilei: Dan Petrescu

26 Noi 2009   •   00:00
Omul zilei: Dan Petrescu
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Fost jucător de legendă al echipei naţionale, Dan Petrescu este pe cale să-şi făurească o carieră de tehnician cel puţin egală. În vârstă de 41 de ani, dintre care ultimii şase dedicaţi antrenoratului, Dan Petrescu a bifat marţi seară un succes uluitor alături de Unirea Urziceni, campioana României reuşind să se impună la Bucureşti contra mult mai titratei FC Sevilla. Mai mult, victoria elevilor săi a fost sinonimă cu asigurarea unei calificări în primăvara europeană, Unirea acontându-şi deja biletele pentru Europa League.

Ultimul mare examen se va da la Stuttgart peste două săptămâni, când ialomiţenii vor avea la dispoziţie două variante din trei pentru atingerea "optimilor" Ligii Campionilor, fiindu-le suficient un meci egal. După titlul cucerit în vară cu Unirea, o formaţie care acum trei ani a promovat în premieră în Liga 1, Dan Petrescu scrie din nou istorie în fotbalul românesc.

Pentru performanţele fără precedent înregistrate în grupele Ligii Campionilor de o echipă românească, Jurnalul Naţional îl declară pe Dan Petrescu "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: calendar