x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Dan Vidraşcu

Omul zilei - Dan Vidraşcu

30 Mai 2014   •   01:03
Omul zilei -  Dan Vidraşcu
directorul general al Editurii Litera
2014 este un an cu o însemnătate deosebită pentru Editura Litera, care împlineşte 25 de ani de la înfiinţare. Efortul constant al editurii de a face performanţă în domeniul editorial din România este răsplătit prin două dintre cele mai înalte distincţii, acordate directorului ei.
Miercuri, 28 mai 2014, la Ateneul Român, Dan Vidraşcu, directorul general al Editurii Litera, a primit trofeul Business Hall of Fame Romania.
Business Hall of Fame este un eveniment internaţional prestigios, organizat global de către Junior Achievement şi dedicat personalităţilor care contribuie la dezvoltarea economică, socială şi culturală a unei ţări şi care sunt un model pentru tinerii din ţara respectivă. În România, evenimentul se află la a patra ediţie, în timp ce în Canada şi în Statele Unite ale Americii are o tradiţie de peste 30 de ani. De la personalităţi ca Thomas A. Edison, Henry Ford, Walt Disney, Peter F. Drucker, J. Willard Marriott Sr., la Steve Jobs, Meg Whitman, Ted Turner, nume valoroase ale lumii contemporane se află printre laureaţii Business Hall of Fame.
Jurnalul Naţional îl felicită pe Dan Vidraşcu pentru performanţă şi îl declară “Omul Zilei”.

×