x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Florin Nicoară

Omul zilei: Florin Nicoară

15 Feb 2010   •   00:00
Omul zilei: Florin Nicoară

Director general Euforia TV



Începând de astăzi, Euforia TV lansează noua grilă de primăvară. Telespectatoarele vor avea parte de progra­me pentru femeia modernă, preocupată de toate as­pectele vieţii sale şi de evoluţia personală, progra­me de cooking, de lifestyle, divertisment şi, nu în ul­timul rând, un talk-show american de succes cu sfaturi pentru o via­ţă sănătoasă.

Iubitoarele artei culi­nare vor fi răsfă­ţate cu "Euforia Cuisine", "Să gătim fran­ţuzeşte", "Re­ţete mi­nunate", "Arome mediteraneene", "Petreceri la gră­tar", "Food Safari", "Ceva gus­tos" şi "Duelul bucătari­lor", condus de celebrul Jakob Hausmann. Doamnele şi domnişoa­rele preocupate de o viaţă sănătoasă îl vor avea ală­turi pe "Dr. Oz", iar împătimitele de cumpără­turi se vor bucura de cel de-al optulea sezon "Shopping-ul: Pasiunea mea". În plus, de la 8 martie, telespecta­toa­rele sunt invitate să intre în Euforia Club.

Pentru că a gândit noua grilă euforică, Jurnalul Naţional îl declară pe Florin Nicoară, directorul general Euforia TV, "Omul Zilei".

×
Subiecte în articol: calendar