x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Florin Piersic

Omul zilei: Florin Piersic

25 Ian 2011   •   20:48
Omul zilei: Florin Piersic
Sursa foto: Dragoş Savu/Jurnalul Naţional
148259-dragos-savu-20081214155440050.jpgCinematograful Republica din Cluj-Napoca se redeschide mâine, 27 ianuarie, sub denumirea Cinema Florin Piersic, în baza unui protocol de parteneriat încheiat între RADEF România Film şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Cinema Florin Piersic va fi lansat începând cu ora 18:00 în prezenţa lui Florin Piersic care va inaugura sala ce-i poartă numele. De la eveniment nu vor lipsi focurile de artificii urmate de o cupă de şampanie.

Ca o surpriză pregătită de organizatori, cei prezenţi la eveniment vor putea urmări în mod gratuit la Cinema Florin Piersic filme cu celebrul actor: Haiducii lui şaptecai, Colierul de turcoaze, Trandafi­rul Galben, Drumul oaselor.

Cinema Florin Piersic a fost denumit astfel pentru a onora o carieră inegalabilă, numele lui Florin Piersic fiind legat de peste 50 de filme cu milioane de spectatori în sălile de cinema. În perioada în care a fost închis, cinematograful Republica a fost renovat şi modernizat în totalitate. Astfel, cinefilii din Cluj vor putea vedea cele mai noi filme în format digital şi 3D.

Cu prilejul acestui omagiu adus unuia dintre cei mai iubiţi şi importanţi actori români, Jurnalul Naţional îl declară pe Florin Piersic "Omul zilei".

×