x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Loreta Popa

Omul zilei: Loreta Popa

12 Oct 2010   •   00:00
Omul zilei: Loreta Popa
Jurnalist
Colega noastră, Loreta Popa, îşi lansează astăzi la Teatrul Nottara, ora 18:00, două cărţi ce vorbesc despre iubire, "Astăzi, Acum" şi "Povestea Lupului Albastru", apărute la Editura Mateiaş.

Dacă nu o cunoşti foarte bine pe autoare, prin aceste volume ai şansa să o descoperi în toată sensibilitatea ei. Aflată la cea de-a doua lansare de carte, după "Scrisori pentru Ema", apărute anul trecut, Loreta Popa a intrat în presă în urmă cu 20 de ani, iar articolele sale îi determină pe cititori să vadă dincolo de gând, dincolo de cuvinte.

Cărţile colegei noastre creează o lume aparte de care-ţi este greu să te dezlipeşti până la final. "Astăzi, Acum" este scrisă sub forma unor scrisori de dragoste, prefaţa fiind semnată de dramaturgul Octavian Sava.

"Îmi doresc să vedeţi şi voi iubire în fiecare fiinţă pe care o întâlniţi la fel cum văd eu", este mesajul autoarei pentru toţi aceia dintre voi care vor răsfoi aceste cărţi, vor dori să descopere tainele iubirii, dar şi să o cunoască pe cea care a scris aceste rânduri şi să primească un autograf din suflet în semn de mulţumire.

Pentru noile apariţii editoriale, Jurnalul Naţional o declară pe Loreta Popa "Omul Zilei".

×
Subiecte în articol: calendar