x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Lucian Vlădescu

Omul zilei - Lucian Vlădescu

de Sebastian S. Eduard    |    11 Iul 2013   •   01:10
Omul zilei - Lucian Vlădescu
Sursa foto: DOIMIH COMPUTER
Prim dirijor al Orchestrei Teatrului Naţional de Operetă

Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian” a lansat ieri, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, nr. 45), albumul de şansonete “Paris, mon amour”, un CD audio care include celebrele piese din spectacolul-colaj cu acelaşi titlu din repertoriul teatrului. Cele 21 de şansonete sunt reorchestrate şi rearanjate de maestrul Lucian Vlădescu, prim dirijor al Orchestrei Teatrului Naţional de Operetă, şi beneficiază de interpretarea unora dintre cei mai cunoscuţi solişti ai Operetei, cu acompaniamentul Orchestrei şi Corului instituţiei.

Albumul ”Paris, mon amour” reprezintă o premieră în România, fiind primul proiect de acest tip iniţiat de o instituţie muzicală din România, care are ca scop accesibilizarea spectacolului muzical, prin difuzarea, pe suport audio, a pieselor muzicale interpretate în spectacol.

Regizat de Răzvan Ioan Dincă, spectacolul “Paris, mon amour” este una dintre cele mai de succes producţii ale instituţiei, jucată până acum în peste 10 oraşe din ţară în faţa a mii de spectatori. Construit pe structura unui colaj din momente muzicale diferite, “Paris, mon amour” imaginează o lume a Parisului de toate zilele, dar şi a Parisului curtezanelor, a florăreselor, a micilor comercianţi de strada şi a indragostiţilor de pretutindeni.

Cu ocazia lansării CD-ului Jurnalul Naţional îl declară pe maestrul Lucian Vlădescu “Omul Zilei”.


 

 

×
Subiecte în articol: lucian vladescu