x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Maia Morgenstern

Omul zilei - Maia Morgenstern

20 Iun 2014   •   08:31
Omul zilei - Maia Morgenstern
Sursa foto: Simion MECHNO / AGERPRES FOTO
Actriţă
Actriţa Maia Morgenstern va oferi, duminică, la Leicester Square Theatre, din West-End-ul teatral londonez, o reprezentaţie extraordinară cu spectacolul Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti “Tangou final” de Mario Diament, în regia lui Moshe Yassur, informează Institutul Cultural Român (ICR) din Londra. Actriţa este însoţită pe scenă de către fiul său, Tudor Aaron Istodor.
Premiera românească a spectacolului a avut loc în anul 2004 şi de atunci se joacă nu numai la Teatrul Evreiesc de Stat, dar şi pe toate scenele din ţară.
“Tangou Final” este cea de-a opta reprezentaţie a seriei “Poveşti spuse-n româneşte”, care propune publicului întâlnirea cu mari actori, spectacole de teatru sau recitaluri din România, alcătuite pe baza unor texte clasice sau contemporane româneşti şi universale.
Iniţiativa ICR Londra a adus în faţa publicului românesc şi britanic atât legende ale teatrului românesc precum Ion Caramitru, Horaţiu Mălăele, Mircea Diaconu, Alexandru Repan şi Oana Pellea, cât şi artişti mai tineri precum Mirela Oprişor sau Vlad Zamfirescu, ori spectacole cu suflu nou, aşa cum a fost “Zic-Zac-ul” Andreei Gavriliu.
Cu această ocazie, Jurnalul Naţional o declară pe actriţa Maia Morgenstern “Omul Zilei”.

×