x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Oana Pellea

Omul zilei - Oana Pellea

de Sebastian S. Eduard    |    17 Sep 2013   •   00:08
Omul zilei - Oana Pellea
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images
actriţă
Actorul Amza Pellea va fi distins, post-mortem, cu un Premiu de Excelenţă la Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj, care se va desfaşura între 11 şi 20 octombrie la Cluj-Napoca şi la care va fi premiată şi Oana Pellea pentru curajul de a-i urma pe scenă tatălui ei şi pentru munca sa.
Conform unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii Comedy Cluj, un Premiu de Excelenţă îi va fi acordat post-mortem lui Amza Pellea, drept recunoaştere pentru întreaga activitate şi sprijinul pe care actorul l-a adus de-a lungul carierei sale la construcţia comediei româneşti.
Un alt premiu îi va fi oferit Oanei Pellea, ca mulţumire pentru “curajul de a-i urma pe scenă tatălui ei şi pentru munca depusă de-a lungul vieţii artistice pentru ca teatrul şi filmul românesc să fie recunoscute şi apreciate internaţional”.
Premiile îi vor fi înmânate Oanei Pellea în 18 octombrie, în cadrul unui eveniment care va începe la ora 19:00, la Cinema Victoria. Decernarea premiului va fi precedată de proiecţia filmului ăI Really Hate My Job” (regia Oliver Parker), în care Oana Pellea joacă alături de nume sonore ale filmului internaţional: Shirley Henderson, Neve Campbell şi Danny Huston.
Cu prilejul acestui premiu, Jurnalul Naţional o declară pe Oana Pellea “Omul Zilei”.

×
Subiecte în articol: Oana Pellea