x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Ramona Bădescu

Omul zilei: Ramona Bădescu

09 Ian 2011   •   15:27
Omul zilei: Ramona Bădescu
145818-ramona-1.jpgRamona Bădescu va scrie, din această lună, pentru ediţia online a cotidianului italian Il Messaggero.

Actriţa şi cântăreaţa de origine română va avea o rubrică permanentă în Il Messaggero, în care va scrie despre problemele românilor din Italia şi ale emigranţilor în ge­neral. "La începutul acestui an, voi debuta cu o rubrică în ediţia online a ziarului Il Messa­ggero", a declarat Bădescu.

Românca se consideră îndreptăţită să facă acest lucru, întrucât din iulie 2008 a fost delegată de primarul Romei, Gianni Alemanno, să ajute la rezolvarea problemelor comunităţii românilor din Italia.

De asemenea, anul trecut, la invitaţia prima­rului Alemanno, a cărui consilieră este, Ramona Bădescu le-a predat poliţiştilor italieni şi prima oră de limba română, în cadrul unui curs de învăţare a limbii române pe care aceştia au fost nevoiţi să-l urmeze.

Pentru că se implică per­manent în rezolvarea problemelor comunităţii românilor din Italia, Jurnalul Naţional o declară pe Ramona Bădescu "Omul Zilei".

×
Subiecte în articol: ramona badescu