x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Teodora Enache

Omul zilei: Teodora Enache

12 Noi 2010   •   00:00
Omul zilei: Teodora Enache

Celebra interpretă de jazz Teodora Enache continuă seria concertelor "Rădăcini", într-o variantă cu totul inedită, alături de mari muzicieni internaţionali ca Theodosii Spassov şi Burton Green, într-un recital extraordinar, care va avea loc duminică, 14 noiembrie, la Sala ArCuB, începând de la ora 19:00.

"Vă invit la un concert cu totul special, pe care îl pregătesc cu multă grijă şi atenţie. Este vorba despre proiectul meu RĂDĂCINI, pe care vi-l propun ca o temă de meditaţie pentru sufletele dumneavoastră. Este un concert în care vom cânta Viaţa, cu voci din toată lumea - Bulga­ria, Macedonia, Israel, Spania, USA şi, bineînţeles, România.

De ce am ales o multitudine de voci pentru acest proiect? Ca să afirm clar ideea că de fapt, undeva adânc, indiferent că aparţinem unor zone geografice diferite, că vorbim limbi diferite, avem cu toţii o SINGURĂ RĂDĂCINĂ. De aceea vă invit să fiţi alături de mine şi alături de aceşti muzicieni aduşi din toată lumea."

Pentru ambiţia de a duce mai departe acest proiect cu totul deosebit într-o lume care nu mai are timp pentru meditaţie sufletească, Jurnalul Naţional o declară pe Teodora Enache "Omul Zilei".

×
Subiecte în articol: calendar