x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Croaziera Jurnalul Jurnal de Croaziera - Nelu la Modelu’

Jurnal de Croaziera - Nelu la Modelu’

de Carmen Plesa    |    17 Oct 2006   •   00:00
Jurnal de Croaziera - Nelu la Modelu’

Zi mare. Joaca Modelu’ si Pietroiu. Ne-am fi aruncat din pat direct in masini. Dar ne-am amintit ca de cu seara ancorasem la Stancuta, pe langa o orezarie. O barca tine loc de ponton.

Zi mare. Joaca Modelu’ si Pietroiu. Ne-am fi aruncat din pat direct in masini. Dar ne-am amintit ca de cu seara ancorasem la Stancuta, pe langa o orezarie. O barca tine loc de ponton. Tropa, tropa, prin barca, pe deasupra malului. Apoi, da-i viteza spre Modelu’, cu sufletu’ la gura, sa vedem daca ii bat modelenii pe braileni si urca pe locul intai in clasament, in liga a doua. Karina, Gabi si Vladimir raman la Fetesti sa vada balciul. Eu, Sorin si Niki continuam pana la Modelu’. La tribuna oficiala e interzis fumatul. Jocul nu prea se leaga - imi dau si eu cu parerea. Sorin e mandru si surprins ca stiu cand e corner. Intre doua suturi, ma pun la curent cu evenimentele mondene de la Bucuresti. Cica Irinel si-a busit masina. Asa zice un nene din spatele meu. La pauza, cei de la tribuna oficiala sunt asteptati cu obleti afumati. Pentru ca Modelu’ conducea deja cu 1 la zero si mai scapasem de emotii, am plecat cu Niki sa vedem ce fac modelenii in week-end. Cei care nu erau la meci aduceau porumbul de la camp. In general, oamenii erau multumiti, asa ca ne-am asezat pe un beton de pe marginea Dunarii. Nu ne-am tras mult sufletul, pentru ca ne-am dat seama ca ne aflam intre ciulini, taman la marginea gropii de gunoi a satului… Cu Dunarea curgand maiestuos…

Intre timp, se terminase si meciul. Modelu’ a batut cu 3 - 0 si a trecut pe locul I in Liga a II-a. Insa nu era vreme de pierdut. Ne-am alimentat cu niste mere de la Fetesti si am zburat spre Pietroiu’. Meci cu Borcea. Eu am inghetat in tribune. Adica pe un morman de pamant chelit de iarba, vizavi de cimitir. Apoi am inghetat in grup, pentru ca nu mai veneau soferii sa ne recupereze. Pietroiu’ a facut egal. Am mancat pufuleti cu surprize de la magazinul din sat si am baut cappuccino la 1 leu, la una din carciumi. Pe la ora cand incepe Observatorul la Antena 1, au aparut si Cristi si Nelu (zis "fotomodelu’"), soferii nostri.

Pana la Fetesti s-a facut intuneric de-a binelea. Vaporul nostru lumina destul de departe de macaraua care urma sa joace rolul de ponton. Trop, trop... Echilibristica pe scandura de lemn care leaga macaraua de mal. Si apoi un pas maaaaaare si gata! Am ajuns la bord. Dupa ce ne-am terminat lectiile pentru a doua zi (ok, si in timpul lectiilor), am facut karaoke. Ferice de cei care nu au auzit. "Pfuuu, acum imi dau seama! Nelufotomodelu’ a fost la meci la Modelu’", a tras Sorin concluzia zilei. Maine se schimba o parte din echipa. Ii asteptam la Parjoaia. Cum, nu stiti unde e Parjoaia? Nici noi nu stiam, pana azi!

×
Subiecte în articol: ne-am croaziera jurnalul modeluâ modelu