x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Descoperirea Romaniei '06 Jurnal de Caravana - Cei care sunt ce sunt

Jurnal de Caravana - Cei care sunt ce sunt

de Luiza Moldovan    |    30 Iun 2006   •   00:00

Pentru cine nu s-a holbat cu atentie pe sub fustele Romaniei, sa remarcam, cu acuitatea care ne caracterizeaza, ca tara noastra e foarte epilata si ca cioturile ramase dupa masivele interventii cosmetice ale unor cosmeticieni de anvergura au darul sa ne frustreze: adica chiar asa, nu puteau s-o faca mai bine pe picioare, da’ chiar asa?!?

Pentru cine nu s-a holbat cu atentie pe sub fustele Romaniei, sa remarcam, cu acuitatea care ne caracterizeaza, ca tara noastra e foarte epilata si ca cioturile ramase dupa masivele interventii cosmetice ale unor cosmeticieni de anvergura au darul sa ne frustreze: adica chiar asa, nu puteau s-o faca mai bine pe picioare, da’ chiar asa?!? Mergem in formatie de habar-n-am-cati-insi la Lacul Sf. Ana. Practic, toata turma de la Jurnalu’. Au ramas Irina cu Laura si cu Marin, care s-au dus la Tusnad.

A mai ramas o cohorta de scribalai, fotoscribalai, soferi si un ametit de la marketing, Cristi. Bai, deci vrem sa vizualizam frumusetile naturii si sa scriem si noi cate ceva, sa face si Marinescu o poza, sa se benocleaza si ochii nostri la gaze. Noi suntem: Nelu Fotomodelu’, Marian Soferu’, Marinescu, Sorin, Zass, Cristi... mai cine... a, da, Sidonescu, Pisisor si cu mine.

E duminica, vremea e tanara, soarele, nu-i asa, straluceste pe cerul ca de clestar, apa e... aaa... apa e. De cand am venit in caravana, ma dau mare cu un aparat de fotografiat pe care-l port dupa mine tot timpul, chit ca, la inceput, n-aveam nici baterie, nici film. Vad o pasare albastra, ceva foarte ciudat, si, brusc, decid sa ma simt de la Discavari. Alerg dupa ea, vreau s-o prind pe film, un baiat educat ma invita sa-i fac o poza cu el cracanat, salbatic si sexy, pe un pietroi, ii zic ca-i fac cand ma-ntorc, fixez pasarea, pasarea ma fixeaza, nu ma hotarasc s-apas pe butonul declansator, pasarea ma fixeaza, ma decid intr-un final, pasarea fuge. Baietii ma consoleaza, spunandu-mi ca era o specie rara de soim, nu-i cred, niste turisti din Brasov vorbesc pe un ton rastit cu administratorul zonei; un gagiu marfa, genul macio, isi stinge tigara pe jos, zona e declarata "Rezervatie Naturala", oare de ce.

×