x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Fiţe de Izvorani, by Monica Columbeanu

Fiţe de Izvorani, by Monica Columbeanu

13 Noi 2009   •   00:00
Fiţe de Izvorani, by Monica Columbeanu

"Doamna" Columbeanu tot ţaţă de Bacău a rămas, cu toate eforturile lui Iri de a o transforma într-o "lady". Nici rochiile scumpe, nici accesoriile de firmă, nici machiajul nu-i ascund frustrările, grosolănia şi urâtul din interior. Monica Columbeanu nu e nici măcar ca un măr frumos pe dinafară şi găunos pe dinăuntru, ci lungă şi uscată ca o păstaie, care sună a gol prin părţile esenţiale.

Nici în ziua de azi nu-şi poate controla râsul ca un nechezat de cal. Face paradă de neologisme, însă când nu se ştie filmată, se scapă de vorbeşte moldoveneşte. Sau mai grav, ca la uşa cortului, cu înjurături, ţipete şi urlete şi tot felul de "epitete" demne de o "pasăre rară" crescută în satul Gâşteni.

Dacă jignirile reciproce cu fostele prietene precum Iulia Albu au urcat-o în topul mahalagioaicelor, lui Cătălin Botezatu n-a reuşit să-i facă faţă, căci designerul a şters cu ea pe jos. Dar cu argumente. Creatorul de modă i-a reamintit de unde a plecat, şi mai mult decât atât, a afirmat că "manechinuita" n-are stofă de model, având şoldurile prea late. "Vedeta" n-a ştiut nici măcar cum să îmbrace o rochie, i-a cerut indicaţii designerului, căci nu ştia pe unde să bage mâinile, ba i-a mai şi pocnit fermoarul bietei ţinute pe şoldurile prea late ale "divei" de Izvorani.

Judecăţile de (non)valoare emise de Monica Columbeanu au fost dintre cele mai elocvente: de exemplu, ţâfnoasa s-a arătat de-a dreptul scârbită că o jurnalistă care venise să-i ia un interviu sosise cu Dacia. "Dacă venea şi ea cu un Mercedes sau cu un Rolls Royce mai ziceam", a ciripit proaspăta "doamnă" când (s)-a ajuns şi ea în Capitală.

Neologisme din "Place van Damme".

Monica vede paiul din ochiul altuia, dar nu-şi vede bârna din ochiul său! Critică pe toată lumea, numai pe ea nu se vede! Şi-a tocat mărunt toţi şoferii, ba chiar a făcut şi comparaţie între ei! Şi a observat că "Adrian ştie mai multe neologisme decât Voicu". De parcă inteligenţa se măsoară în a repeta ca papagalul cuvinte pompoase! A învăţat şi ea câteva pe de rost şi le reproduce ori de câte ori are ocazia. Şi recunoaşte că doarme cu DEX-ul sub pernă! Oricum nu i-a folosit la nimic. A învăţat doar să se autodefinească drept "gerontofilă".
Dintre "furculisionismele" coanei Chiriţa-Columbeanu pe meleaguri franţuzeşti, să vedeţi ce n-a văzut Parisul! "Place van Damme" în loc de Place Vendôme! "Ezistă o explicaţie", cum ar zice Leana lu' Pârţag: asta nu era trecut în DEX! Ca să nu mai amintim "materialul didactic" furnizat tuturor emisiunilor de miştocăreli, când, aflată tot la Paris, şi-a pus pe cap o geantă Gucci! Cam atunci a apărut şi bancul: "Care-i diferenţa între Monica Columbeanu şi un sac de cartofi? Cartofii sunt cultivaţi, pe când Monica nu!"

Şi fără carnet, şi fără şoferi
Întreţinută, întreţinută, dar tot prost-crescută! Nici un angajat n-a stat să-i suporte ifosele şi răşinile din cap, aşa că şi-au dat demisia cât au putut de repede, fără să stea pe gânduri. Şi n-au pierdut nimic. Ba dimpotrivă. Mai educaţi au fost şoferii, care, chiar dacă au ştiut amănunte din viaţa ei personală, "nu le-au dat pe goarnă" ­ cum s-ar exprima într-un mod academic doamna Columbeanu.
Dacă în faţa camerelor de luat vederi Monica se chinuie din răsputeri să pară şi ea o doamnă, în spatele acestora îi cade toată spoiala, iar proastele obiceiuri ies la iveală cât ai zice "peşte". După ce s-a lăsat purtată în braţe de un bărbat străin la filmările unei emisiuni tv şi se hlizea de mama focului, "doamna" şi-a amintit că e măritată şi a cerut (probabil la insistenţa lui Iri) să nu se difuzeze imaginile cu pricina. Astfel că "s-a pus în gură" cu Oana Zăvoranu, care a dat-o afară din studio.

Limbaj de mahala
Ce aere, ce fiţe de fiţe a făcut "diva" şi când a fost înregistrată cu camera ascunsă! "Uite ce păr am!", "Nu-mi place machiajul!", "Cine pana mea a venit?" şi alte asemenea. Cine şi-ar fi închipuit că pasionata de neologismele face abstracţie de acestea şi apelează la ţăţisme, drăcuieli şi înjurături? "Du-te dracu'", "Taci dracu', lasă-mă-n pace", "Unde pana mea e aia"?, "Şi tu eşti o măslină!", "Fuck off"! Sunt doar câteva dintre jignirile şi afuriselile "vedetei". "Mi-am tras-o aseară!", a dezvăluit, de asemenea cu nonşalanţă. Sau cu părere de rău. Că nu s-a înţeles prea bine... "Fată, eu abia mi-am început viaţa sexuală!". După aproape patru ani de la naşterea copilului?! Iată un debut cel puţin ciudat... Însă şi mai ciudate au părut "dezvăluirile" din viaţa personală. În ceea ce priveşte naivitatea, tot ca noaptea a rămas: Moni nu ştie nici în ziua de azi ce-a găsit Iri la ea, şi mai ales cum de a vrut să facă dragoste cu un copil de 18 ani, el având 48. "Nu cumva eşti pedofil?", zice ea că l-ar fi întrebat pe Iri. De parcă dacă ar fi fost aşa, el i-ar fi confirmat?!
Ori Monica a făcut pe proasta, ştiind că va fi filmată, ori chiar e o proastă actriţă, căci şi-a jucat rolul mai mult decât penibil, ori a fost o proastă alegere ­ aceea de a accepta pentru a câta oară jocul de-a camera ascunsă, ori chiar n-a ştiut nimic şi în cazul acesta... chiar aşa e ea. "Frateee, cum să vrei să i-o pui uneia de 18 ani, când tu ai 48?", s-a întrebat, retoric Monica. Frateee, chiar nu ştim! Dar ştii ce ştim? Că dacă fata acceptă... poate bărbatul să aibă şi 100 de ani!

Râde ciob de oală spartă

Frustrările şi răutatea răzbat prin fiecare por al "vedetei" autointitulată "scorpie". Şi-a bârfit închipuitele rivale, precum Anna Lesko, despre care a zis că nu are voce şi cântă cu CD-ul. "Trebuie să te recunoască lumea care contează", declara Monica. Dacă pe ea o recunoaşte lumea când se duce la Alimentara, vă daţi seama ce admiratori aleşi are!
Şi tot pe "vedetă" apucă pandaliile când vede că altcineva e promovat mai mult decât ea. Aşa s-a întâmplat cu modelul Voicu Pânzar, care a fost invitat la o emisiune fără ştirea ei. "V-am zis eu că e mai bine să fie de decor!", nu şi-a putut stăpâni Monica nervii, verde de invidie. Nici gelozia nu-i dă pace: "Manechinele sar pe şoferul meu!", a sărit ea pe Voicu, adică în apărarea acestuia.
Pe afară-i vopsit gardul la Izvorani. Monica mai susţine că Iri o tratează ca pe o prinţesă. Singura prinţesă din viaţa lui Irinel Columbeanu însă a fost Brianna Caradja. Căci Monica i-a "cenzurat" până şi viaţa amoroasă soţului ei. În cartea despre viaţa lui Columbeanu, acesta n-a suflat o vorbă despre celebrele amoruri cu Romaniţa Iovan sau Anna Lesko. Iar despre "blonda lui Iri". Moni a avut numai vorbe grele: "E o căpuşă!". Cine vorbea! "Da, trăiesc din banii lui Irinel. Mi se pare normal", afirma cu seninătate Monica într-un interviu.

Retar... datul în stambă
Cea mai anchilozată dintre vedetele de la "Dansez pentru tine" a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza efortului! Păi dacă nu ridică nici un pai, normal că e înţepenită ca o mumie în sarcofag! Păpuşa de tinichea a crezut probabil că va fi ca-n Bamboo: se va zbânţui la voia întâmplării, nicidecum că va dansa cu adevărat. Când însă a trebuit să exerseze şi să ia totul în serios a avut nevoie de perfuzii, precum şcolarii leneşi care îşi inventează scutiri la sport.   
Totul a culminat cu jignirea lui Andrei, partenerul de dans, pe care l-a numit "retardat". Aşadar, oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai necioplită divă de la ţară?
Mişcarea de rezistenţă

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă