x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Ne-am născut în locul potrivit? Cât rămân, vreau să simtă!

Cât rămân, vreau să simtă!

19 Oct 2010   •   00:00
Dan Tomozei
● Reporter Politic şi Eveniment
● 25 noiembrie 1973
● Sibiu

Rămân, pentru că la Sibiu sunt aceleaşi personaje, fără nume, ca în oricare alt judeţ, cărora merită să le strici ziua cu o anchetă în care să le arăţi adevărata faţă.
Rămân în România, pentru că ţara asta este şi a mea, chiar dacă ei, oricare ar fi cei de la putere, consi­deră mereu că este doar a lor.

Rămân în România, pentru că în toată nenorocirea asta de criză socială, morală şi economică conti­nuu să cred că numai de noi depinde să facem ţara sănătoasă.

Rămân în România, pentru că sunt convins că istoria ţării este făcută de martirii şi eroii care s-au jertfit de mii de ani, nu de trepanaţii care s-au cocoţat azi în funcţii.

Rămân în România, pentru că aici pot să le arăt norvegienilor, fran­cezilor, olandezilor, belgienilor, chinezilor, americanilor şi tuturor celor care se mută la Sibiu că, la noi, oamenii sunt la fel de curaţi şi demni.

Rămân în România şi nu plec din Sibiu, pentru că mă simt român de dimineaţă până în măduva oaselor.

Şi, dacă voi pleca vreodată din ţară, voi lăsa un mesaj pentru toţi cei care s-ar bucura: când voi reveni, voi fi la fel de român şi de convins să România este a românilor cinstiţi, curaţi, şi nu a celor care gândesc în ritm imbecil de manele.

×
Subiecte în articol: ne-am nĂscut În locul potrivit?