x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Despre dragoste, cu dragoste. Cu Lavinia Șandru, Andrei Păunescu și Emeric Imre, la Teatrul Național

Despre dragoste, cu dragoste. Cu Lavinia Șandru, Andrei Păunescu și Emeric Imre, la Teatrul Național

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2023   •   10:59
Despre dragoste, cu dragoste. Cu Lavinia Șandru, Andrei Păunescu și Emeric Imre, la Teatrul Național

Lavinia Șandru, coordonatorul de comunicare al PUSL arată nu doar abilități în gestionarea comunicării politice dar și un talent remarcabil pe scenă. Alături de personalități din România, Andrei Păunescu și Emeric Imre, Lavinia Șandru a reușit să creeze o atmosferă captivantă și plină de emoție în timpul spectacolului despre dragoste cu dragoste care a avut loc, pe 30 mai, la Teatrul Național din Timișoara. Prin vocile lor, poezia a prins viață făcându-i pe spectatori să fie implicați în fiecare moment.

 

Spectacolul de lirică românească ”Despre dragoste, cu dragoste” ce are semnătura regizorului artistic Ada Lupu Hausvater în care actrița Lavinia Șandru și muzicienii Andrei Păunescu și Emeric Imre sunt invitați s-a jucat pentru prima dată, pe scena teatrului din Timișoara, în anul 2021, iar spectacolul din 30 mai a fost a patra reprezentație.

”Poezia este cântecul sufletului. Așa cum spunea și Nichita Stănescu, poezia este o lacrimă care plânge cu ochii, iar noi cu toții avem nevoie de poezie în viețile noastre. Poezia ne împlinește, ne deschide, ne face să iubim”, a declarat Lavinia Șandru, mulțumind astfel tuturor actorilor care au fost pe scenă în spectacolul ”Despre dragoste, cu dragoste”.

„Dincolo de toate, fundamentală în orice perioadă a istoriei, a fost dragostea. Și rămâne. S-au scris texte și versuri dintotdeauna. Oamenii au iubit, s-au iubit. A fost vorba, mereu, de o relație de Doi. O relație pe care, de mii de ani, clasele strategice și politice au deviat-o spre grup, spre masă, ștergând parcă esența: relația fundamentală este o relație de 2, de aici începe Dragostea și este imbatabilă”, transmiteau la premiera spectacolului, reprezentanții Teatrului Național din Timișoara.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×