x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "60 de minute cu Dana Deac"

"60 de minute cu Dana Deac"

02 Oct 2004   •   00:00

Duminica, de la ora 17:30, celebra realizatoare de emisiuni pe teme sociale Dana Deac va aduce in fata telespectatorilor Antenei 1 cazuri socante din viata copiilor strazii!

DOSARE. Ancheta incisiva si detaliata din emisiunea "60 de minute cu Dana Deac" redeschide dosarul acestor micuti fara viitor, respinsi de societate si ignorati de politicieni.

De la Revolutie incoace, televiziunile occidentale au transmis nenumarate documentare despre copiii strazii din Romania, cu imagini socante devenite, din pacate, emblematice pentru tara noastra in ochii publicului din Vest. Fiecare dintre acestea au fost urmate de cateva declaratii din partea oamenilor politici, care spuneau cat de neadevarate sunt respectivele documentare, dupa care subiectul a fost dat uitarii.

DECLARATII STUPEFIANTE. Ancheta din emisiunea Danei Deac demonstreaza cu imagini si declaratii stupefiante ca acesti copii au crescut, sunt adolescenti, dar tragedia lor continua si e mai acuta ca oricand. Un numar inspaimantator de mare dintre acesti copii, baieti si fete, se prostitueaza pentru a-si asigura hrana, cei mari ii violeaza pe cei mici, toti dorm pe unde apuca, in locuri insalubre, iar singurii lor prieteni sunt cainii vagabonzi cu care isi impart culcusul si putinul de hrana. Conform estimarilor oficiale, la ora actuala traiesc in Romania in aceste conditii inumane 1.500 de copii, dintre care 400 doar in Bucuresti!

×
Subiecte în articol: arte