x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale 9595 - Te invata ce sa faci

9595 - Te invata ce sa faci

25 Oct 2004   •   00:00

O noua emisiune spectaculoasa debuteaza astazi la Antena 1. "9595 - te invata ce sa faci" este titlul noului show care va putea fi urmarit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:45.

CRISTIANA STAMATESCU

LA PSIHIATRU. Dr. Andrei, de vorba cu Anca Sigartau
Noua productie nu este doar extrem de interesanta, ci va fi de un real folos telespectatorilor aflati in impas si care nu au avut cum, din diferite motive, sa ceara ajutor de specialitate. Cum prezentatorul emisiunii este cunoscutul neuropsihiatru Cristian Andrei, persoanele cu probleme de comunicare, care au necazuri in dragoste, in viata sexuala sau cu afectiuni mai grave, pot gasi o rezolvare sunand la numarul de telefon "9595"!

Tema primei emisiuni difuzata astazi, de la ora 16:45, va fi "De la iubire pana la ura e doar un pas" si va avea doua invitate speciale: actrita Anca Sigartau si Cristina Botez, o tanara care a fost injunghiata de iubitul ei cu 14 lovituri de cutit.

Actrita Teatrului "Bulandra" Anca Sigartau a sunat la "9595" si a cerut sa discute cu doctorul Cristian Andrei deoarece cei trei copii ai ei sunt cumparati cu fel de fel de cadouri de catre tatal lor, un om foarte bogat. Desi acesta nu a platit niciodata copiilor pensie alimentara, ca sa-i atraga de partea lui le face cadouri scumpe si le ofera numeroase distractii. Astfel, micutii au inceput sa se poarte urat cu mama lor, iar Anca a cerut ajutorul doctorului Andrei.

×
Subiecte în articol: arte