x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale «Spionul Dandana» in deschidere la Olanda - Finlanda

«Spionul Dandana» in deschidere la Olanda - Finlanda

13 Oct 2004   •   00:00

Antena 1 transmite toate meciurile echipei de fotbal a Olandei, una dintre principalele contracandidate ale Romaniei in preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal. Astazi, de la ora 21 :15, Antena 1 va transmite in direct de pe Amsterdam Arena, partida de fotbal dintre echipa gazda, Olanda si reprezentativa Finlandei.

Meciul se anunta a fi unul incendiar, in care nu este exclus ca Finlanda sa ofere o surpriza de proportii, dat fiind egalul umilitor al olandezilor cu macedonenii. Dar asa cum au declarat presei locale, elevii lui Van Basten vor da totul pe teren, pentru ca echipa lor sa se califice la Campionatul Mondial ce se va desfasura peste doi ani in Germania. Cosmin Baleanu si nume sonore din lumea cu balonul rotund, vor comenta acest meci de prim rang.

Pentru a usura asteptarea pana la inceperea meciului, Antena 1 ofera de la ora 19 :50 telespectatorilor exceptionala comedie "Spionul Dandana", cu Leslie Nielsen si frumoasa Nicolette Sheridan. Filmul parodiaza savuros celebrele thrillere de spionaj si beneficiaza de invitati de marca, printre care legendarul Ray Charles, luptatorul Hulk Hogan si Roger Clinton, fratele fostului presedinte american! (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte