x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Am fost prea timidă!

Am fost prea timidă!

de Oana-Maria Baltoc    |    21 Ian 2008   •   00:00
Am fost prea timidă!

“Zeiţa de la Montreal” nu regretă că a participat la reality-show-ul “The Celebrity Apprentice”, chiar dacă Trump a scos-o din competiţie în cel de-al doilea episod al emisiunii.

Nadia - despre eliminarea din show-ul lui Donald Trump


“Zeiţa de la Montreal” nu regretă că a participat la reality-show-ul “The Celebrity Apprentice”, chiar dacă Trump a scos-o din competiţie în cel de-al doilea episod al emisiunii. La ora bilanţului, Nadia admite că nu are aptitudinile necesare pentru a triumfa într-un astfel de concurs. 

 

  • Jurnalul Naţional: Ce v-a determinat să participaţi la “The Celebrity Apprentice”?

Nadia Comăneci: Dimensiunea caritabilă a show-ului a cântărit cel mai greu în decizia mea. În momentul în care mi s-a făcut propunerea începusem proiectul legat de lansarea fundaţiei mele în România şi m-am gândit că această participare mă va ajuta în activităţile în care sunt implicată. Apoi am fost flatată că organizatorii s-au gândit la mine. Toţi participanţii la această ediţie specială a lui “The Apprentice” au fost invitaţi să participe la acest show.

 

  • Pe ce criterii aţi fost selectată?

Donald Trump a dorit să aibă în concurs persoane care au făcut performanţă în domeniile lor de activitate şi care ulterior au ştiut să îşi conducă afacerile într-un mod profitabil.

 

  • Ce părere aveţi despre Donald Trump, după ce aţi avut ocazia să-l cunoaşteţi personal?

Pe Donald Trump l-am întâlnit de câteva ori înainte de acest reality-show şi cred că este un tip foarte deştept, pe care îl respect foarte mult pentru ce a făcut în viaţă. Iar peste toate, este un individ foarte cumsecade.

 

Program infernal

 

  • V-a deranjat agresivitatea prin care s-au făcut remarcaţi unii dintre concurenţi, cum este cazul lui Omarosa, care a participat la o ediţie anterioară a reality-show-ului?

Nu am urmărit show-urile anterioare, dar eram pusă în gardă în legătură cu comportamentul ei. În fine, ideea e că, acum, Omarosa mi-a devenit o prietenă foarte bună, pentru că este foarte diferită în viaţa de zi cu zi faţă de ce se întâmplă pe platourile de filmare.

 

  • Credeţi că aţi fost eliminată corect din concurs?

Da, pentru că am fost prea timidă în încercarea de a arăta un respect foarte mare pentru participanţi.

 

  • Care a fost cel mai dificil moment pe care l-aţi trăit în timpul acestui concurs?

A fost foarte greu să stau departe de fiul meu, iar programul filmărilor era infernal, pentru că se întindea de la 5 dimineaţa până la 12 noaptea. Ceea ce era epuizant.

 

  • Aţi regretat vreo clipă că aţi participat la acest reality-show?

Nu am regretat nici o clipă, pentru că a fost o experienţă extrem de interesantă, mi-a plăcut foarte mult şi mi-am făcut foarte mulţi prieteni. Nu cred că am aptitudinile necesare pentru a triumfa într-un astfel de concurs, dar asta e deja altă discuţie.

 

  • Cu cine anume dintre concurenţi v-aţi înţeles cel mai bine pe parcursul concursului?

Nelly (nr. – producătoarea de televiziune Nelly Galan) şi Omarosa mi-au devenit foarte apropiate în urma acestui show.

 

  • Care credeţi că este cea mai potrivită atitudine pe care trebuie să o ai în afaceri?

În afacerile pe care le-am condus am încercat întotdeauna să îi respect pe cei cu care colaborez, încercând să am relaţii amicale cu ei. Nu ştiu dacă este şi cea mai eficientă, dar pe mine mă mulţumeşte din toate punctele de vedere.

 

  • Ce părere are soţul dumneavoastră despre participarea la acest show?

A fost foarte mândru, deoarece este un show foarte apreciat în Statele Unite, concurenţii au fost aleşi pe sprânceană.

 

Celebritatea nu e o povară

 

  • Ce om de afaceri român credeţi că ar fi potrivit să prezinte “The Apprentice” în România?

Nu cred că trebuie să fii om de afaceri pentru a prezenta un astfel de show. E important să reuşeşti să captezi atenţia publicului, pentru că asta contează în final.

 

  • V-ar tenta oferta de a prezenta o emisiune?

Postura de om de afaceri implacabil, dur, adaptat perfect în jungla relaţiilor umane nu mă prinde prea bine. Mie mi-ar plăcea o emisiune cu multă comedie, care să binedispună oamenii, o emisiune gen Food&Faitness. Pot să spun că am primit asemenea oferte, foarte tentante profesional, dar proiectele în care sunt implicată nu îmi oferă prea mult spaţiu de manevră.

 

  • V-aţi dorit în vreun moment al vieţii dvs. să nu fi fost o celebritate?

În pofida a ceea ce spun mulţi, celebritatea nu e chiar o povară. E bine să fii celebru, dacă îţi gestionezi cum trebuie relaţiile cu oamenii, pentru că scapi de multe neplăceri care afectează vedetele. Iar cel mai important e să rămâi cu picioarele pe pământ. Este adevărat că trebuie să fii conştient că devii un model pentru alţii şi acest lucru te obligă.

×
Subiecte în articol: arte