x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Crăciun ca-n familie

Antena 1 - Crăciun ca-n familie

de cristina stamatescu    |    24 Dec 2007   •   00:00
Antena 1 - Crăciun ca-n familie

Antena 1 va oferi de acest Crăciun un recital de programe de divertisment. In fiecare program există un strop de magie, fie că este vorba despre emisiuni speciale sau despre filme de comedie, din zorii zilei şi pănă tărziu, după miezul nopţii.


Antena 1 va oferi de acest Crăciun un recital de programe de divertisment. In fiecare program există un strop de magie, fie că este vorba despre emisiuni speciale sau despre filme de comedie, din zorii zilei şi pănă tărziu, după miezul nopţii.

In Ajunul Crăciunului, dar şi in zilele de Crăciun, aveţi intălnire cu Dan Capatos si Cristina Cioran. "Moş Crăciun le va aduce fanilor «Dimineaţa devreme» nouă ore de caterincă, pentru că avem trei ediţii speciale de căte trei ore in zilele de 24, 25 şi 26 decembrie! In astea trei zile, de la 7:00 la 10:00, o să vedeţi nişte emisiuni cu totul şi cu totul speciale: mergem să colindăm vedete, il aşteptăm la horn pe Moş Crăciun şi multe altele", spune Dan Capatos. Urmează de la ora 10:00 un nou episod cu "Mr. Bean". Comicul britanic va fi responsabil cu distracţia romănilor in toate dimineţile de Crăciun, de la ora 10:00, fiind urmat, de la ora 11:00, de indrăgita serie a filmelor cu bebeluşi şi căţei vorbitori "Uite cine vorbeşte", pentru ca in următoarele două zile să fie transmise "Uite cine cu cine vorbeşte" şi "Uite cine vorbeşte acum".


GALELE DIVERTIS. De la ora 16:30, telespectatorii Antenei 1 sunt invitaţi de membrii Divertis la o scurtă, dar concisă trecere in revistă a celor mai importante evenimente din spaţiul mioritic. "Telespectatorii Antenei 1 sunt obişnuiţi deja cu Galele marca Divertis, dar ii asigur că de data aceasta spectacolul nostru o să fie şi mai dinamic, şi mai vesel decăt tot ce au văzut ei pănă acum. Pentru că, ştim bine, că realitatea romănească bate orice film american", spune Toni Grecu.


COLINDE. Emoţia zilelor sfinte e adusă de Antena 1 in casa fiecărui romăn prin glasul cald al lui Ştefan Hruşcă, al cărui spectacol extraordinar "Colindăm, Doamne, colind" va fi difuzat in Ajun de Crăciun, la ora 17:30. Vedeta Antenei 1, Mihaela Rădulescu, va prezenta şi va participa... artistic la spectacolul extraordinar.

Mircea Radu şi echipa emisiunii "Din dragoste" vor oferi o surpriză de proporţii telespectatorilor: show-ul se mută doar in această săptămănă, in seara in care vine Moş Crăciun.


MÃ... DISTREZ. In ziua de Crăciun este programată excepţionala comedie de sezon "Moş Crăciun caută Crăciuniţa". Urmată apoi de show-ul "Sunt romăn, deci mă distrez", care este programat de la ora 17:00, cănd două regiuni istorice - Bucovina şi Maramureşul - işi vor uni forţele impotriva Capitalei. Timp de două ore, bucureştenii, bucovinenii şi maramureşenii se vor bate in luptă dreaptă cu toate "armele" din dotare: căntece şi dansuri populare şi lăutăreşti, improvizaţii muzicale live, colinde şi urături din moşi-strămoşi, măncăruri speciale şi vinuri alese. Dan Helciug, Elisabeta Turcu, Rodica Popescu-Bitănescu si Maria Buză sunt reprezentanţii bucureştenilor, in timp ce Sofia Vicoveanca, Luminiţa Anghel, Maria Cărneci şi Cove sunt delegaţii bucovineni. Nici Maramureşul nu se lasă mai prejos şi aduce in platoul de la "Sunt romăn, deci mă distrez" vedete ca Gheorghe Turda, Anda Adam, Marinela Chelaru sau Vlavius de la Hara.


Geniala Margareta Păslaru

In seara de Crăciun, seara magică a anului, ediţia Geniali, difuzată la Antena 1 de la ora 20:30, va fi dedicată Margaretei Păslaru, artista care de-a lungul timpului a adus atăta magie şi bucurie in vieţile romănilor. Vor vorbi despre o "Margaretă": Marina Voica, Oana Sărbu, Stela Popescu, Octavian Ursulescu, Titus Munteanu, Mihai Constantinescu, Cornel Fugaru, Sofia Vicoveanca şi Temistocle Popa. Margareta Păslaru a fost remarcată de George Grigoriu şi a ajuns in televiziune datorită lui Valeriu Lazarov.

×
Subiecte în articol: craciun arte