x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1, lider de audienta la stiri, filme si emisiuni de divertisment

Antena 1, lider de audienta la stiri, filme si emisiuni de divertisment

13 Oct 2004   •   00:00

Cea mai vizionata emisiune de divertisment, in saptamana 4 - 10 octombrie, a fost difuzata de Antena 1. Editia din 5 octombrie a show-ului "Din dragoste" a inregistrat un rating de 15,9% si o cota de piata de 36,3%.

Grupul "Divertis" si-a castigat, de-a lungul anilor, renumele de cea mai valoroasa trupa de umor autohtona. Ca este asa, o dovedesc si audientele de duminica seara, cand trupa a fost lider de audienta pe intervalul de difuzare. Intre orele 21:15 si 22:15, divertisii au inregistrat, pe intreg publicul urban, un rating de 11,5%, inaintea Pro TV care a avut 10,3% si TVR 1, clasata pe locul al treilea cu 5,2%.

Minutul de aur al saptamanii trecute, cand Antena 1 a avut cea mai mare audienta, a fost marti, 5 septembrie, in timpul emisiunii prezentate de Mircea Radu, "Din Dragoste". La ora 22:11, Antena 1 a avut un rating de 20.8% si o cota de piata de 48.4%.

TOP. Antena 1 se situeaza pe locul intai, atat la emisiuni de divertisment, cat si la stiri si filme. Cei mai multi romani au preferat, in septembrie, sa priveasca emisiunea "Din dragoste", care, in cele patru editii, a avut 12,7% rating si 32% share. Cea mai urmarita emisiune de stiri a lunii septembrie a fost difuzata de Antena 1: Observatorul de weekend a avut, in medie, 9,2% rating si o cota de piata de 24,2%. De asemenea, Antena 1 se situeaza pe primul loc in topul audientelor si la categoria filmelor: productia "Tigru si Dragon" a inregistrat un rating de 8,5% si un share de 22,3%.

×
Subiecte în articol: arte antena