x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Vreau sa fiu mare... Vedeta

Antena 1 - Vreau sa fiu mare... Vedeta

de Radu Popa    |    27 Ian 2007   •   00:00
Antena 1  -  Vreau sa fiu mare... Vedeta

Cei mai talentati si simpatici copii au sansa de a deveni cunoscuti in toata tara in cadrul emisiunii "Vreau sa fiu mare... Vedeta", cea mai noua realizare a Antenei 1, difuzata saptamanal, din 28 ianuarie, de la ora 20:30. Cel mai bun concurent, stabilit in urma probelor sustinute in fata unui juriu "adevarat", va fi rasplatit cu o suma importanta: 350 de milioane de lei vechi.

Prezentatorii emisiunii, Roxana Ionescu si Ovidiu Cuncea, sunt ajutati de coprezentatorii Adrian Nartea si Alin Rosu, protagonistii serialului "Fast Food". Viitoarele vedete sunt "antrenate" de nume consacrate ale muzicii romanesti: Maria Carneci, Crina Mardare, Gelu Voicu, Sorana de la A.S.I.A, Oana Sarbu, Niculina Stoican, Pepe si Liviu Varciu.

Evolutiile lor vor fi analizate de un juriu exigent format din adevarati profesionisti: Laurentiu Duta (3 SEst), Dan Teodorescu (Taxi) Corina Despot, Aurelian Temisan si Laura Lavric. Primul sezon al emisiunii cuprinde sase editii, cinci preliminare si una finala, la fiecare dintre ele participand zece concurenti.

O editie va avea un castigator ales de juriul din platou si unul votat de telespectatori, cu ajutorul SMS-urilor, in finala urmand a participa castigatorii editiilor anterioare. Invingatorul va intra in posesia Marelui premiu.

×
Subiecte în articol: arte