x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Zece mii de vasluieni la "Mereu aproape"

Antena 1 - Zece mii de vasluieni la "Mereu aproape"

12 Mai 2007   •   00:00

Crina Abrudan şi Vlad Ionescu, vedetele Antenei 1, au fost la Vaslui, localitatea in care a ajuns joi turneul "Mereu aproape". Centrul oraşului a fost luat cu asalt de zece mii de oameni hotărăţi să se distreze de dimineaţă pănă in toiul nopţii.

Un motiv in plus de bucurie pentru cele două vedete ale Antenei 1 a fost că profesorii din şcolile generale şi-au incolonat elevii şi au venit să cunoască vedetele televiziunii din Băneasa. Prin urmare, Crina Abrudan şi Vlad Ionescu au dat autografe ore in şir pe manualele micilor vasluieni. Nimic nu i-a putut clinti pe participanţi de la cursele cu ATV-urile şi de la jocuri. Nici ploaia torenţială căzută ca din senin in miezul zilei nu a fost un motiv de "retragere" pentru nimeni, concursurile au continuat ca şi cum nimic nu s-ar fi intămplat.

IN MOLDOVA. Turneul "Mereu aproape" continuă in această săptămănă după cum urmează: vineri, caravana ajunge la Suceava, iar sămbătă, la Iaşi, unde vor fi prezente vedete nenumărate: Simona Gherghe, Lucian Mindruţă, Vlad Ionescu, doctorul Cristian Andrei, Adelin Petrişor, Corina Dănilă şi… Silviu Prigoană.

×
Subiecte în articol: arte