x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Bahmu şi Prigoană, povestea continuă

Bahmu şi Prigoană, povestea continuă

de Cristiana Stamatescu    |    07 Iun 2007   •   00:00
Bahmu şi Prigoană, povestea continuă
Sursa foto: Alex Galmeanu/

Curiozitatea celor care vor să ştie cum işi petrec zilele Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană va fi satisfăcută pe deplin: incepănd de azi, 7 iunie, de la 21:45, năbădăiosul cuplu va fi prezent la ANTENA 1, intr-un reality-show transmis săptămănal.



Curiozitatea celor care vor să ştie cum işi petrec zilele Adriana Bahmuţeanu
şi Silviu Prigoană va fi satisfăcută pe deplin: incepănd de azi, 7 iunie, de la 21:45, năbădăiosul cuplu va fi prezent la ANTENA 1, intr-un reality-show transmis săptămănal.

Una dintre concluziile pe care o vor trage cu siguranţă telespectatorii urmărind această emisiune "fierbinte" a ANTENEI 1 este că Adriana şi Silviu nu se plictisesc niciodată impreună. Chiar şi cănd dimineţile par liniştite şi calme, intotdeauna cei doi găsesc un subiect de discuţie in contradictoriu sau motive pentru scene de gelozie. Mai mult decăt atăt, cei doi nu sunt căsătoriţi, deoarece cererea de impăcare transmisă completului de judecată care se ocupă de divorţul familiei Prigoană a fost respinsă. "Probabil din cauză că s-au săturat de impăcările şi certurile noastre", spune Adriana. Dar cum ea este insărcinată acum, rămăne să vedem dacă mai urmează o nuntă sau mezinul Prigoană va avea părinţi care trăiesc in concubinaj.

GELOZIE ŞI BRĂNZETURI FINE. Pănă una alta, in primul episod al reality-show-ului "Bahmuţeanu şi Prigoană - povestea continuă" protagoniştii sunt naşii de cununie ai lui Victor Yila, negrul de la Grupul Vouă, Adriana şi Silviu fiind pentru a 22-a oară in rolul de naşi. Silviu Prigoană a fost intr-o stare bună de spirit, a glumit, s-a pozat cu bucătăresele de la restaurant, l-a luat pe şeful sălii in braţe şi i-a spus că dacă "dragostea e mare, sexul nu mai contează".

Şi alte evenimente din viaţa celor doi vor fi surprinse in acest episod, dar şi un aspect mai "casnic", cănd Adriana a intrat in camera unde se afla Silviu cu o falcă in cer şi una-n pămănt, auzindu-şi soţul intrebănd la telefon pe cineva: "Ce faci, frumoasa mea?" Şi, in mod evident, nu l-a crezut pe Silviu că vorbea cu tanti Jeni, menajera, astfel incăt acesta a fost nevoit s-o cheme şi s-o intrebe cum i-a spus cu căteva minute in urmă. Tanti Jeni a răspuns netulburată ca la fel cum ii spune in fiecare dimineaţă. Adică cum, a intrebat Silviu Prigoană. "Ce faci frumoasa mea?"

ANIVERSARE. Tot in cadrul primului episod telespectatorii vor putea urmări şi imagini de la aniversarea Adrianei. Petrecerea, la care au fost invitaţi 150 de persoane, a costat 20.000 de euro. Meniul a fost atent ales de către familia Prigoană: diferite reţete din ficat de găscă, caviar, brănzeturi fine, berbecuţ la proţap, etc. Invitaţi au fost prietenii lor de suflet, printre care şi fetele de la Bambi, familia Ţănţăreanu, Dan Capatos, Oreste, şi mulţi alţii.

×
Subiecte în articol: arte prigoana silviu