x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Bucureşti: Spectacole în parcuri

Bucureşti: Spectacole în parcuri

13 Iul 2009   •   00:00

Spectacole de teatru, precum şi concerte diverse vor fi organizate, de la 17 iulie până la 20 septembrie, în mai multe parcuri din Bucureşti (Bazilescu, Naţional, Titan şi Sebastian), în fiecare week-end, anunţă ArCuB, Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti.



Spectacolele se vor desfăşura în fiecare week-end, dimineaţa, de la ora 10:00, şi seara, de la ora 20:00. Reprezentaţiile de teatru vor varia de la creaţii pentru copii, comedia dell'arte şi teatru de magie la spectacolele clasice. Vor evolua atât actorii teatrelor profesioniste din Bucureşti (Bulandra, Nottara, Teatrul Mic, Teatrul Evreiesc, Teatrul "Ion Creangă", Excelsior, Ţăndărică, Opera Comică, Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", Masca şi Metropolis), cât şi trupe independente (D'Aya, Spiriduşii Poveştilor, Teatrul de Magie "Andrei Teaşcă", Pur Anima), studenţi UNATC şi elevi ai Şcolii de Artă Bucureşti.

De asemenea, spectatorii vor avea parte de muzică: jazz, cu A.G. Weinberger, cântecele Bucureştiului de altădată, cu Silviu Biriş, partituri de operă, cu soprana Anca Pârlog, muzică medievală, cu Truverii.

Evenimentele se desfăşoară sub titulatura "Bucureşti - cartier de vară".

×
Subiecte în articol: arte