x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ca$$a Loco - Gradina zoologica

Ca$$a Loco - Gradina zoologica

de Cassa Loco    |    16 Feb 2007   •   00:00

COMUNICATUL SaPTaMANII
Nu stau in cluburi de o viata, nu locuiesc in astfel de locuri, insa merg din cand in cand dupa o portie crunta de solidaritate. E cool sa ai rezervare, dar eu, ca un arogant ce se spune ca sunt, uneori, merg fara sa am asa ceva. Ca sa te simti bine, nu trebuie sa ai intentia asta.
COMUNICATUL SaPTaMANII
Nu stau in cluburi de o viata, nu locuiesc in astfel de locuri, insa merg din cand in cand dupa o portie crunta de solidaritate. E cool sa ai rezervare, dar eu, ca un arogant ce se spune ca sunt, uneori, merg fara sa am asa ceva. Ca sa te simti bine, nu trebuie sa ai intentia asta. Trebuie pur si simplu sa incerci sa o faci. Locurile astea, ca se numesc club, cafenea, restaurant sau, mai nou, lounge, fusion sau social-club, sunt pline de animale de diferite specii. Nu suntem deloc diferiti de o gradina zoologica cand suntem intr-un loc de acest gen. Gasim si femeile-girafe, pseudomanechine care au prins un contract cu Tina R si din acel moment viata lor s-a schimbat, nu mai circula cu ceva mai jos decat seria7, caprioarele, asa-zisele virgine care cu privirea lor gingasa nu ar deranja pe nimeni, insa au un radar mai ceva decat NASA, sau animalele de prada, baietii de bani gata care incearca sa compenseze lipsa de inzestrare de la natura cu banii de la MAMI si TATI srl. Practic, traim si noi intr-o gradina zoologica si ne complacem in asta.

Cand am ajuns, incerc sa nu deranjez pe nimeni. Sa imi vad de bautura mea, sa vorbesc cu amicii mei, sa privesc in stanga sau in dreapta si atat. Insa sunt momente in care chiar orice ai face NU e bine. Evident, ma refer la situatiile in care o Ea se uita la tine lung, languros, interesant si apetisant, te adulmeca si te cauta din priviri, te cheama si te asteapta.

Ce se intampla atunci? Esti o prada sau trebuie sa ataci? Va spun clar ca NICICUM nu e bine. Daca stai si te uiti discret si cu bun-simt nu e ok. Ai devenit in ochii ei foarte repede un pampalau, un tip fara cohones si brusc devine neinteresata. Daca megi si spui: buna seara, ce faci? Cum te cheama, ce serie de buletin ai sau orice altceva, esti nesimtitul no. 14 care s-a luat de Ea in seara asta. Si atunci? Ce facem? Cum trebuie procedat?

Noi, populatia acestei tari cu nume negativist Ro-MANIA, suntem ca niste salbatici. Nu stim sa socializam, nu stim sa ne comportam, nu stim sa intram in contact si nu stim sa devenim agreabili. Insa e clar ca la capitolul figuri si penibilitati suntem cei mai buni. Am putea "by default" sa intram in cartea recordurilor. Si atunci? Care e metoda cea mai buna de socializare? Exista vreo una? E un timp mai bun decat celalalt? Sau trebuie sa actionam impulsiv, cu riscul sa ne trezim ca suntem in cel mai bun caz refuzati, daca nu cumva ne luam si o palma peste bot? Pe de alta parte, si femeile stau in stand-by si asteapta, se uita, saliveaza cand vad un tip interesant, vorbesc despre sex ca despre vreme! Se pare ca sunt si ele Oameni pana una-alta. Chiar nu sunt e x t r a t e r e s t r e. Si atunci? De ce ne pierdem timpul in amanunte si dileme existentiale?
Dati-va singuri raspunsul, pe adresa voastra de mail. O sa va ajute.

×
Subiecte în articol: arte