x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Casuta noastra… cuibusor de dolarei

Casuta noastra… cuibusor de dolarei

23 Sep 2004   •   00:00
Casuta noastra… cuibusor de dolarei

Canalul Fox a lansat la 30 august 2004 un nou format de emisiune-concurs: "The Complex: Malibu". Patru apartamente din zona de sud a Californiei au intrat in renovare, concurentii intrecandu-se in indemanare si talent in materie de design interior.

ADRIANA PADURARU

Doua echipe, opt cupluri, patru apartamente si o situatie extrem de complicata. Cam asa se poate descrie pe scurt reality-show-ul. O limuzina i-a adus pe concurenti la "locul faptei". Stupoare - cele patru apartamente aratau groznic: praf, gunoi, grafitti, pereti crapati, vopsea jupuita, pardoseala putreda. Nici nu le vedea sa creada ca sunt in luxosul Malibu.

CONCURENTI. Primul cuplu, Scotty si Sam, este din Atlanta. Brad si Lew este o pereche de homosexuali din Phoenix, iar Carl si Kim sunt din Las Vegas. Cel de-al patrulea cuplu este format din Dave si Ana din New York, iar Erik si Jayna sunt din Dallas. Ultimele trei perechi sunt Steve si Nicole din Chicago, Barney si Rose - Hauppauge, Sanyika si Monique - Washington.

MISIUNE. Impartiti in doua tabere, cei 16 concurenti au sarcina de a curata totul si de renova apartamentele, bineinteles in limita unui buget si a unui timp limita impuse de producatori. Dupa expirarea timpului pentru fiecare camera in parte, un juriu - format dintr-un agent imobiliar, un specialist in design interior si un arhitect - stabileau care este cea mai "aranjata", iar concurentii votau "veriga cea mai slaba".

PREMIU. Dupa primele trei episoade au fost eliminate cuplurile Sanyika & Monique, Erik & Jayna si Carl & Kim. In final vor ramane doua cupluri. Dupa ce vor fi reamanajate complet, cele patru apartamente vor fi scoase la licitatie, iar cuplul care va obtine cel mai mare pret va castiga un procent din acesta, la care se adauga un procent similar din pretul obtinut din vanzarea celorlalte. "The Complex: Malibu" are la baza un show asemanator, produs in Australia, intitulat "The Block". Aflat acum la cel de-al doilea sezon, "The Block" a atras cel mai mare rating din ultimii 15 ani, in comparatie cu toate reality-show-urile difuzate la Antipozi.

×
Subiecte în articol: arte