x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cele mai bune filme, la Antena 1

Cele mai bune filme, la Antena 1

29 Sep 2004   •   00:00

Luna octombrie va aduce iubitorilor de filme nenumarate bucurii, pentru ca Antena 1 a pregatit titluri celebre cu superstaruri precum Bruce Willis, Jackie Chan, Harrison Ford, Sean Connery sau Russel Crowe.

CRISTIANA STAMATESCU

Seria blockbusterelor de vineri va fi deschisa la Antena 1 de originala superproductie a lui Luc Besson "Ioana d’Arc", cu Milla Jovovich, John Malkovich, Faye Dunaway si Dustin Hoffman. O saptamana mai tarziu, Bruce Willis, Ben Affleck, Steve Buscemi si Owen Wilson vor salva planeta de la dezastru in "Armageddon", film cu incasari-record, nominalizat la patru Premii Oscar, iar Christian Bale, actorul britanic proaspat ales pentru a fi noul Batman, va demonstra cata dementa poate exista sub aparenta respectabilitatii perfecte in thriller-ul sangeros "American Psycho".

Jackie Chan si Owen Wilson fac o echipa imbatabila in comedia cu imens succes la public "Shaolin Cowboy", in care Chan e un razboinic chinez venit in Vestul salbatic pentru a-si salva printesa, interpretata de Lucy Liu. Harrison Ford are parte de aventuri mai tari si mai vesele ca ale lui Indiana Jones in doar "Sase zile, sapte nopti"! Personajul necioplit interpretat de Ford se prabuseste cu avionul pe o insula pustie impreuna cu Anne Heche, o ziarista nesuferita, dar foarte atragatoare.

Actiunea continua in forta pentru telespectatorii Antenei 1 cu superproductia "Fortareata", rasplatita cu o nominalizare la Oscar si doua premii Blockbuster Entertainment. Superstarul Nicolas Cage si veteranul Sean Connery se infrunta cu Ed Harris in sinistra inchisoare Alcatraz! Cel mai nou star irlandez al Hollywood-ului, Colin Farrell, se opune cu inversunare razboiului din Vietnam in superba drama "Tigerland", regizata de faimosul Joel Schumacher, despre un grup de recruti aflati in tabara de antrenament inainte de a fi trimisi la razboi.

Serile de gala pregatite de Antena 1 pentru luna octombrie nu se incheie aici! Keanu Reeves e vanat pentru continutul pretios al creierului sau in "Johnny Mnemonic", Don Johnson reuseste sa o pacaleasca pe avocata jucata de Rebecca De Mornay in "Acuzatul", Charlie Sheen si Nastassja Kinski sunt vanati de James Gandolfini in "Salt final", Russell Crowe trebuie sa-si salveze fiul rapit in "Ultima sansa", iar Christopher Lambert trebuie sa evadeze dintr-o inchisoare aflata in spatiu in SF-ul "Fortareata 2".

×
Subiecte în articol: arte