x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Chicane, la Bucureşti

Chicane, la Bucureşti

de Raluca Grintescu    |    18 Ian 2008   •   00:00

Primul eveniment 2008 marca The Mission va avea loc la 1 martie la Sala Polivalentă din Bucureşti când Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. şi Monochrome vor susţine un show live de excepţie.

MISIUNE

 

Primul eveniment 2008 marca The Mission va avea loc la 1 martie la Sala Polivalentă din Bucureşti când Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. şi Monochrome vor susţine un show live de excepţie. Preţul biletelor este de 35 de lei în perioada 21 ianuarie-29 februarie şi pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, dar şi online, de pe www.bilete.ro şi www.themission.ro. La intrare, preţul va fi de 50 de lei.

 
INVITAŢI.
Chicane sau mai bine zis Nick Bracegirdle este considerat la ora actuală unul dintre cei mai buni producători/compozitori din Marea Britanie. Până la colaborări cu artişti ca Tom Jones, Bryan Adams şi Peter Cunnah, Chicane a dat lovitura în topurile internaţionale cu piese precum “Saltwater” şi “Offshore”.  Jeff Mills este cunoscut şi pentru abilitatea de a mixa între 30 şi 50 de discuri într-o oră, într-un stil unic, iar băieţii de la M.A.N.D.Y. (Germania) sunt în spatele label-ului “Get Physical”, reprezentând curentul tech house, minimal şi techno. Monochrome (Livio şi Roby feat. George G) au mixat în cluburi din Las Vegas, New York, Seattle, Zürich şi la cele mai cunoscute festivaluri din Amsterdam: Dance Valley şi Dance Event.

×
Subiecte în articol: culture club