x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cinema - “Restul e tăcere”, genial

Cinema - “Restul e tăcere”, genial

de Sebastian S. Eduard    |    06 Mar 2008   •   00:00
Cinema - “Restul e tăcere”, genial

Vineri, în cinematografe intră ce-a de-a doua producţie autohtonă a anului 2008. “Restul e tăcere” este un film superb şi marchează revenirea lui Nae Caranfil (foto) după succesul din 2002 cu “Filantropica”.

Vineri, în cinematografe intră ce-a de-a doua producţie autohtonă a anului 2008. “Restul e tăcere” este un film superb şi marchează revenirea lui Nae Caranfil (foto) după succesul din 2002 cu “Filantropica”. Aşteptat atât de fani cât şi de marele public, noul film al lui Caranfil a stârnit aplauze la scenă deschisă la avanpremiera care a avut loc marţi seara la Hollywood Multiplex.

 

 

Firesc. Calitatea impecabilă a scenariului, actori care au fost “storşi” până la ultima picătură pentru a da totul din ei – şi au dat totul – o regie firească şi discretă cu care deja ne-am obişnuit sunt numai câteva dintre atuurile producţiei “Restul e tăcere”. Actorul-fetiş al lui Nae Caranfil, Marius Florea Vizante face din nou un rol de zile mari, “concurat” din plin de Ovidiu Niculescu, care interpretează un personaj cu aproape treizeci de ani mai în vârstă. Povestea lui Grig (Vizante), ambiţios regizor de film în zorii cinematografiei, aflat în căutarea unui mecena, este spusă cu umor şi duioşie, cu o dragoste părintească de către cel care realizează un one-man-show genial: Nae Caranfil.

×
Subiecte în articol: arte