x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Clubberul Tariceanu

Clubberul Tariceanu

de Cassa Loco    |    26 Ian 2007   •   00:00
Clubberul Tariceanu

Bucurestiul e plin de tentatii, de locuri pline de savoare sau de domnisoare provocatoare. Gasim cluburi de house, karaoke, se canta live si se face playback, se dezbraca fete si se danseaza dimineata. Ies tineri si oameni mai in varsta, ies intelectualii, ies oamenii cu bani, liceeni, toata lumea este in week-end in oras.

Mie imi plac locurile mai curatele, fara a fi un fitos, locurile unde exista ordine si toaleta e curata, unde patronii si personalul se preocupa nonstop de bunul mers al lucrurilor, unde clientii sunt pe primul plan. Pe langa locurile clasice din Bucuresti mai exista si locatiile "trendy", "cool" sau "la moda" frecventate de "lumea buna". Unul dintre acestea s-a redeschis acum ceva timp si e intr-adevar e un loc deosebit. Are o atmosfera aparte, creata de oamenii speciali care vin sa se destinda acolo, atmosfera la care contribuie din plin si cei trei muzicieni bulgari ce (in)canta in fiecare seara. Poti sa asculti orice, de la Queen pana la Holograf (da! Cu accent bulgaresc!!) sau poti sa il surprinzi pe Dan Bitman cum ia microfonul si canta "Is this love".
Miercuri seara, la TVR, printre altele Tariceanu a spus: "institutia prezidentiala se transforma intr-o carciuma"! Nu il contrazic deloc, insa am impresia ca in acest caz guvernul se transforma intr-un club de fite!

Sambata trecuta am fost si eu. Am stat la un pahar cu niste amici, am schimbat niste pareri, am gustat din atmosfera delicioasa din bar. Toate bune si frumoase pana la un moment dat, in care lumea relaxata a inceput sa se agite. Ce s-a intamplat? Ce a intervenit? Cine a aparut de a socat lumea? "Doamnelooor si domniloor, Calin Poopescuu Tariceanuu!!". Parerile sunt impartite. Unii o sa spuna ca "e si el om normal, de ce sa nu vina si el la un pahar de apa plata cu lamaie? Sa asculte o melodie, sa se binedispuna? Eu, unu, sustin contrariul si nu de dragul de a fi impotriva. Pur si simplu, vad o iesire de genul asta intr-un local cu lume buna o tentativa de copiere a lui Basescu. Dar, daca presedintele alege un restaurant, "o crasma", al nostru prim-ministru e "elevatul", finutul.

A stat Calin ce a stat, a socializat cu lumea sau cel putin a incercat sa o faca, si la un moment dat a si cantat! Am refuzat sa asist la aceasta scena absolut groaznica si am plecat. Am inteles ca a cantat doua piese, iar lumea, eleganta evident, i-a zambit fals si mincinos.

Miercuri seara, la TVR, printre altele Tariceanu a spus: "institutia prezidentiala se transforma intr-o carciuma"! Nu il contrazic deloc, insa am impresia ca in acest caz guvernul se transforma intr-un club de fite! Inca un rand, baiete!!

×
Subiecte în articol: arte