x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CULTURA - MASS-MEDIA/Info

CULTURA - MASS-MEDIA/Info

01 Dec 2004   •   00:00

2 DECEMBRIE 2004
GARANTAT 100%. Astazi, la "Garantat 100%", Catalin Stefanescu (foto) a pregatit o editie speciala in care se vorbeste despre identitate nationala, sentiment patriotic si despre felul in care noi, romanii, ar trebui sa ne vedem propria istorie. Invitatul lui Catalin Stefanescu la discutia despre sentimentul patriotic la romani este Emil Hurezeanu.

CODUL LUI DA VINCI. Actorul american Tom Hanks a incheiat negocierile pentru a juca rolul principal in adaptarea pentru marele ecran a romanului ezoterico-religios "Codul lui Da Vinci" de Dan Brown. Filmul, care ar trebui sa fie lansat in Statele Unite in mai 2006, va fi regizat de Ron Harwood. Drepturile de ecranizare au fost cumparate de la autorul cartii de Sony, pentru suma de 6 milioane de dolari. Printre actorii care ar puta sa joace in film se numara Julie Delpy, Jean Reno si Vincent Cassel.

TELEFONUL BEBELUSELOR. Kiss FM a organizat concursul "Kiss and Call" prin care, timp de mai multe zile, ascultatorii au fost provocati sa afle telefonul bebeluselor. Astfel, Carcotasii le dadeau primele 6 cifre ale numarului de mobil, iar ascultatorii isi dadeau cu presupusul asupra urmatoarelor cifre. In final cel mai insistent si perspicace ascultator s-a ales cu 17 milioane si un numar de telefon: 0722.94.97.56. Asa ca cine vrea sa le sune pe Oana si Delia nu au decat sa incerce...

×
Subiecte în articol: arte