x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale De ce se bat stelele, MiticA?

De ce se bat stelele, MiticA?

09 Noi 2004   •   00:00

Din ciclul "ele au reusit, poti si tu", astazi va prezentam pe cineva care n-a putut. Caci nu putea. Deci nu putea, da? Ati inteles bine. Mihai Dedu a fost rapus in mai putin de trei-patru-cinci-hai-sa-zic-sase secunde de Mirela. Cum care Mirela? Mirela Parjol.
LUIZA LUPU - C(RAMPE)

I-am vazut bicepsii lu’ Dedu. Cui n-a avut fericirea asta am sa-i spun ca n-a pierdut nimic. In general, cui nici macar nu i-a vazut chipul lui Dedu pot sa-i spun ca n-a pierdut nimic. In general, cui nici nu stie cine-i Dedu am sa-i spun ca n-a pierdut nimic. Cu riscul de a ma repeta, cui habar n-are cine-i Dedu asta si ce vrea el de la viata, de la noi, de la el insusi am sa-i spun ca n-a pierdut nimic.

Dedu e si el unu’ care a rezistat maximum sase secunde. Hi, hi... ma intreb daca la scandenberg dureaza atata, la altele cat o tine? Ce inseamna la Mihai Dedu (la multi ani, Mihai, pentru ieri!) sase secunde? Ma gandesc ca la urma urmei ar putea fi chiar o performanta.

Cui nu si-a dat inca seama de ce fir logic mai atarn si io am sa-i spun ca io aici atarn de firul logic care vine de la emisiunea "Stele verzi", unde Dedu s-a batut la scandenberg cu Mirela Parjol, o gagica tare-n brand, care l-a rapus in cateva secunde pe hai-sa-i-zic-adversar-totusi.

"Ma bucur ca pot sa mananc in continuare cu mana dreapta", a comentat voios Dedu, iar eu am continuat repede sa ma gandesc fericita ca Dedu isi va putea folosi mana dreapta si pentru alte activitati folositoare, cum ar fi de pilda... aaa... cum ar fi de pildaaaa... aaa... cum ar fi de pilda.

V-ati prins, probabil, cu totii ca emisiunea "Stele verzi" a fost gandita special pentru scos untu’ din staruri (i-ha!) si, in general, pentru crearea unei bune dispozitii contagioase printre telespectatori. Printre telespectatorii avizi de situatii misto, in care unii topaie penibil intr-un ring, iar altii cad lati in acelasi spatiu, printre injuraturi si alte cuvinte de incurajare. L-am vazut pe Pepe cum se batea cu Dan Helciug si n-am putut sa nu-mi exprim inca o data regretul, de fapt, invidia, de fapt, cumplita gelozie ca nu sunt eu Oana Zavoranu, sa-i ating si io macar o data pectoralii lu’ Pepe. Sau macar sa amusinez urmele pasilor lui (aici plang). Sa-mi urle... aaa, pardon... sa-mi cante si mie, de o mie cinci sute patruzeci si noua de ori pe zi, "Numai iubirea" si apoi sa adorm chinuita. Aaa... pardon, linistita!
×
Subiecte în articol: arte dedu