x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale De Sfantul Valentin, Voltaj da concert pe telefonul mobil

De Sfantul Valentin, Voltaj da concert pe telefonul mobil

de Raluca Grintescu    |    10 Feb 2006   •   00:00
De Sfantul Valentin, Voltaj da concert pe telefonul mobil

Turneu de cluburi, concerte, videoclipuri, album nou. O agenda extrem de incarcata pentru cei cinci membri Voltaj. De fapt, nu e un lucru neobisnuit pentru o trupa care ne-a convins ca succesul n-are limite.

De "Sfantul Valentin", cei cu "patapetine" s-au gandit sa le faca cadou fanilor, dar in special indragostitilor un concert deosebit. La 14 februarie, de la ora 19:00, Voltaj va sustine un recital deosebit in Piata Charles de Gaulle. Dar asta nu e tot. Evenimentul se vrea a fi o premiera in Romania. Intregul concert live va fi transmis in direct pe telefon, prin Orange World. De asemenea, fanii vor avea la dispozitie o sectiune in care vor putea urmari cele mai cunoscute videoclipuri ale trupei, vor putea descarca sunete reale cu hiturile marca Voltaj, precum si imagini inedite cu membrii formatiei. Recitalul va fi "sustinut" de multe premii pentru amorezi.

HAIHUI. Prima cantare a trupei pe anul acesta se va petrece in Club A, chiar in aceasta seara, de la ora 19:00, oficializand astfel turneul pe care Voltaj l-a pus la cale de anul trecut. Conceput special ca un proiect de remix-uri, turneul va acoperi sase orase: Brasov (Bulevard - 11 februarie), Constanta (Club Megalos - 17 februarie), Iasi (Club Faraon - 18 februarie), Cluj-Napoca (After Eight Club - 24 februarie) si Timisoara (Happy Club - 25 februarie). De ce este asa de special? Iata unul din motive. Cei de la Voltaj vor fi insotiti in turneul de cluburi de un DJ, care va incinge atmosfera doua ore inainte de concert si doua ore after-party. Daca stam sa ne gandim, sunt cinci ore de eveniment si distractie - o nota originala - asa cum ne-au obisnuit trupetii la fiecare spectacol. "Acolo", cel de-al cincilea single si ultimul de pe albumul "Povestea oricui", va fi ascultat in premiera la Club A, iar clipul piesei este gata. Filmarile au inceput in ianuarie anul trecut, actiunea videoclipului petrecandu-se in Gradina Botanica din Capitala, evident pe o tema draga tuturor: dragostea - "Orice s-ar intampla, vei fi tot acolo, langa iubita ta". Tot acolo, in vartejul actiunii, se vor gasi si baietii, cel putin anul acesta, caci ii asteapta multe de facut. In toamna, apare si un album nou. Zece piese, posibile hituri, la care baietii muncesc de zor, chiar si in putinul timp liber pe care-l au. In rest, numai de bine!

ALBUM-FANTOMA
"Povestea oricui", piesa care s-a bucurat de succes anul trecut, a fost inregistrata si in varianta englezeasca. Ideea apartine companiei Pall Mall, care a scos un album cu opt remix-uri si doua cover-uri semnate Voltaj. Desi este o surpriza, materialul discografic nu se va gasi pe piata la vanzare. Albumul, conceput ca o asociere de brand cu imaginea Voltaj, urmeaza a fi distribuit in cateva cluburi sub forma de premii.

×
Subiecte în articol: culture club voltaj