x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale De Ziua Indragostitilor - Mandruta a oferit o masina

De Ziua Indragostitilor - Mandruta a oferit o masina

17 Feb 2007   •   00:00
De Ziua Indragostitilor - Mandruta a oferit o masina

Un Volvo C 30, acesta a fost cadoul pe care Lucian Mandruta, prezentatorul Observatorului de la ora 19:00 al ANTENEI 1, l-a facut cadou sotiei sale cu ocazia Zilei Indragostitilor.

"Scenariul" a fost stabilit in urma cu cateva saptamani, insa Ioana, sotia vedetei ANTENA 1, nu a stiut absolut nimic pana miercuri, cand a fost pusa in fata faptului implinit. Evenimentele s-au derulat in felul urmator: Lucian Mandruta a fost gazda lansarii in Romania a noului model. La eveniment a venit si Ioana Mandruta.

CADOU. Agitatie mare, vedete, blitz-uri. Lucian Mandruta a inceput sa vorbeasca celor prezenti in sala, trei masini au fost aduse pentru a fi admirate, vedeta ANTENEI 1 s-a apropiat de una dintre ele, a rostit cateva cuvinte referitoare la Ziua Indragostitilor si l-a chemat pe scena pe proprietarul primului autovehicul - sotia sa. Ioana Mandruta a fost de-a dreptul socata cand si-a auzit numele: "Chiar nu m-am asteptat absolut deloc, am crezut, initial, ca mi se pare ca imi aud numele", a povestit ea emotionata. "Drept sa va spun, acum imi este si rusine sa-i ofer cadoul pe care i l-am cumparat eu de Ziua Indragostitilor. Cred ca nici nu i-l mai dau, ii luasem un parfum mic", a spus ea vizibil incurcata.

×
Subiecte în articol: arte mandruta