x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Drag-a Fane,

Drag-a Fane,

31 Aug 2004   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Mam stra do it cat am p utut shi tot na-m ajuns la nietzch o konklu zi e. Finca ca tine iegzact sint si io: daca ie ca nicu la, la revedere, pa, drum bun, team pupat dulce nu pot sa gindesc pre-a mult mi se di lata creieru si m-i se face lava. Tia-m citit micuta si simpaticuta t-a iepiszdola si trebuie sat spun ca de atunci sint cu totu alta. Nai zice cit de mult t-e puoate influienta un rind, da ce zic io un rind, o virgula, un semnu iecsclamari! Fane, vriau sat mai zic ceva, da ramine decit intre noi 2: Fane, sa sti ca io desiii am gagic, mam indragostit de ti-ne! Fara s-a vreau, far-a s-a stiu, vei intelege puoate ma-i tirziu sau puoate niciodata. Da cu tuoate astea, Fane, sa sti ca io am sa te astept sa vi din deplasare. Gogu (gagicu me-u) ie plecat in tara cu basculanta si ma lasat singur-a mai multe luni de zi-le.

Dacai sti ce incintare ieste sa sti ca ieste pe lumea asta cine-va, chiear fie el si desi departe dacar fi tot ie bine, Fane, sa sti ca cineva acolo undeva de-parte cineva stie prin ce treci si te apara cu gindu lui bun & delicat, ca o pluoaie de var-a acuman vara! Mea placut mult scrisorica t-a si mam ris ca un copil. Mea placut si pata aia galbena dupe plic (te sa fie!?!) cit si isistenta cu care ai specificat pa plic ca pt. mi-ne personal. Mersi, mult, ba, fane, sa sti cit apreciez. Sa sti fane, ca t-u ai suflet mare, nu ca toti mitocani sa sti ca nu stiu de un-de sti tu ca antena unu ie lidar de audien-ta, da sa sti co sa m-a interesesz la colegi mei de peste pod siam sat spun mai iegzagt sio sat zic.

Spui ca Fizz, ca oteve. Fane, uite, it promit io tie cu mina mea pe inima mea caremi baten pieptu meu de roman, ca cum ajunge Ciau darvin la televizor cum ma iau de iel in secunda doi (2). It multumesc inco data pentru tuoate cuvintele tele de laoda la adresa isignicantei me-le fap-turi care nu merita nici sa ste-a in umbra t-a darmite sat citeasca rinduile scrise cu truda. Da vad cavet internet la jilava, nu ca la noi la capitala care neaducem cu galeata deacasa careo lasam sa se unpla in timpu lu dalas! Bravo, las, tu sa fi sanatos, si la bine si la greu, cum zice reclama aia cam vazut ca t-e uiti la reclame publicitare ca si mine vez avem aceeeeleas gusturi ca si io ma uit la reclame cam place ca daca nu miar place nu mas uita.

Intrun final tin sa t-e asigur de ca mesti simpatic si chiear ca t-e i....c si deabea deabea astept sa vi din deplasare ca sa vorbim mai mult. Da sa nu afle Gogu, ca ne da la amin2 citeo bastoarca pa cap de vita furajata sil stiu io pe gogu cin senfurie, sa te tie al de sus. Sa sti ca puoate am io dioptri da gatesc niste persici...

×
Subiecte în articol: arte fane