x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Euforia - Cine cucereşte inelul cu diamant?

Euforia - Cine cucereşte inelul cu diamant?

de Sebastian S. Eduard    |    28 Iun 2008   •   00:00
Euforia - Cine cucereşte inelul cu diamant?

Euforia TV va lansa din 5 iulie un reality-show inedit. "Inelul cu diamant" este show-ul în care zece fete frumoase se întrec să cîştige un inel cu diamant de 11.000 de euro şi inima unui milionar.



Euforia TV va lansa din 5 iulie un reality-show inedit. "Inelul cu diamant" este show-ul în care zece fete frumoase se întrec să cîştige un inel cu diamant de 11.000 de euro şi inima unui milionar. Acesta este milionarul Robert Negoiţă, proprietarul Hotelului Rin şi al parcului de distracţii Water Park. Astfel, în fiecare sîmbătă, cele zece concurente, selectate dintre sutele care s-au înscris pe site-ul www.euforia.tv, îşi vor pune la bătaie talentele şi ambiţia pentru a trece probele de foc.

Reality-show-ul este realizat pentru Euforia TV de Mamitzu Production şi prezentat de Cristi Pascu, celebrul hair-stylist. Este structurată în cinci ediţii, cu multe probe eliminatorii. După fiecare ediţie, milionarul va propune spre eliminare două concurente, dar numai una va ieşi din concurs, la decizia juriului format din specialişti make-up, esteticieni, critici de modă, specialişti în nutriţie, fitness şi cosmetică.

×
Subiecte în articol: arte