x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Filme de filme in decembrie

Filme de filme in decembrie

01 Dec 2004   •   00:00

ANTENA 1 - Pearl Harbor, Patriotul, Contele de Monte Cristo

In luna decembrie, Antena 1 ofera telespectatorilor sai mai mult spectacol, programand cele mai noi superproductii si filme de mare clasa, precum "Patriotul", "Eroul", "Pearl Harbor" sau "Contele de Monte Cristo"!
EROU AMERICAN. Mel Gibson joaca in "Patriotul" unul dintre cele mai controversate roluri ale carierei sale
Luna blockbustere-lor la Antena 1 va debuta cu "Patriotul", o productie regizata de Roland Emmerich, cu Mel Gibson in rolul unui fermier care ajunge sa conduca rebeliunea impotriva englezilor in timpul Razboiului american de Independenta. Filmul a fost nominalizat la trei premii Oscar si a primit doua premii Blockbuster Entertainment.

RAZBOI. In premiera la o televiziune din Romania, Antena 1 va transmite "Pearl Harbor", o superproductie de dimesiuni impresionante, in care Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Alec Baldwin si multe alte staruri de prima marime redau destinele unor personaje ale caror vieti se schimba, irevocabil, in timpul atacului japonez de la Pearl Harbor. Considerat cea mai fidela reconstituire a infamului atac, filmul a castigat un premiu Oscar si a fost nominalizat la alte trei categorii, precum si la doua Globuri de Aur.

TRADITIE. Continuand traditia exceptionalei productii "Tigru si dragon", celebrul Jet Li interpreteaza un personaj legendar din traditia chineza in superbul film "Eroul".

Transmisa in premiera la un post de televiziune romanesc, productia a fost nominalizata la Oscar si la Globul de Aur pentru cel mai bun film strain, precum si la Ursul de Aur cu ocazia Festivalului de la Berlin. Avalansa de blockbustere continua la Antena1.

Cea mai noua ecranizare a romanului lui Alexandre Dumas, "Contele de Monte Cristo", ii are in rolurile principale pe James Caviezel si Guy Pierce, Tom Cruise este un spion vanat de propriii sai camarazi in "Misiune imposibila".

Jean-Claude Van Damme revine cu unul din cele mai celebre roluri ale sale in "Soldatul universal: Intoarcerea", Tom Cruise se indragosteste de Renee Zellweger in "Jerry Maguire", iar Sharon Stone incearca sa salveze viata unui orfan in "Gloria".

DRAME. Tot in decembrie, Antena 1 ofera seri de gala, cu filme deosebite, precum: drama politista "Suspectul", cu Cher, Liam Neeson si Dennis Quaid, "Pasiune neimblanzita", cu Matt Damon si Penelope Cruz, in regia lui Billy Bob Thornton, "Circul", cu Famke Janssen si John Hannah, sau splendida ecranizare a piesei lui Shakespeare "Visul unei nopti de vara", o feerie cu o distributie de zile mari: Michelle Pfeiffer, Kevin Kline, Calista Flockhart, Rupert Everett, Stanley Tucci, Christian Bale, Sophie Marceau

COMEDII DE SUCCES
Comedia e si ea prezenta din plin in luna decembrie la Antena 1 datorita celor mai indragiti actori americani: Martin Lawrence in "Detectiv fara voie", Steve Martin in "Tatal miresei I" si "Tatal miresei II", Julia Roberts si Nick Nolte in "Ador incurcaturile", Orlando Jones si Eddie Griffin in "Casca ochii sau o-ncurci", Chris Kattan si Peter Falk in "Corky, nataraul clanului", Leslie Nielsen si Skeet Ulrich in "Kevin in Alaska".

Filmele de actiune si mister nu vor lipsi nici ele din aceasta luna plina de bucurii pentru iubitorii de film, numai la Antena 1!
×
Subiecte în articol: arte