x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Folk la TNB - Alifantis si ZAN, ultimul bal

Folk la TNB - Alifantis si ZAN, ultimul bal

de Claudia Daboveanu    |    24 Feb 2007   •   00:00

Luni, de la ora 19:00, la Sala Mare a TNB, Nicu Alifantis & ZAN sustin ultimul concert din seria celor zece, grupate sub titulatura "Cinci saptamani in balon".

Luni, de la ora 19:00, la Sala Mare a TNB, Nicu Alifantis & ZAN sustin ultimul concert din seria celor zece, grupate sub titulatura "Cinci saptamani in balon".

Vom fi tristi, pentru ca din noiembrie incoace ne obisnuiseram ca seara de luni sa nu fie una de simplu relas teatral, ci una de incantare a auzului. Bucurosi, pentru ca orice intalnire cu cei "cinci baieti salon" e un motiv de sarbatorire a faptului ca mai exista ARTISTI care canta live. Si cum canta... Sa ne bucuram, prin urmare!

NIAGARE DE SUNETE. Muzicienii aniverseaza prin aceste spectacole zece ani plini de bucurii de cand colaboreaza. Ultimul show este programat nu intamplator la Sala Mare a TNB, unde ar putea sa incapa toti aceia care n-au apucat bilete pana acum. Iata ce gandeste cantautorul Nicu Alifantis despre ultimii 10 ani: "Sa ai prieteni alaturi de care sa mergi umar la umar, sa ai maestri de la care sa inveti permanent cate ceva, sa cladesti statui viselor tale pe soclul solid al partenerilor tai, sa ti se intinda o mana, sa poti privi ochi din care sa tasneasca arteziene de lumina, sa auzi niagare de sunete maiastre, toate acestea pentru mine inseamna bucuria de a trai si de-a exista prin ceea ce faci, indiferent ca totul pare o seconda sau ani... sau ZANI".

×
Subiecte în articol: arte