x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Frumuseţea trece pe strada Mântuleasa

Frumuseţea trece pe strada Mântuleasa

de Raluca Grintescu    |    Roxana Ioana Ancuta    |    16 Feb 2008   •   00:00

Recent, cu ocazia deschiderii unui salon de înfrumuseţare din Bucureşti, actorul Eugen Cristea a acceptat, pentru prima dată în viaţa lui, să-şi facă unghiile.

Recent, cu ocazia deschiderii unui salon de înfrumuseţare din Bucureşti, actorul Eugen Cristea a acceptat, pentru prima dată în viaţa lui, să-şi facă unghiile. Mai în glumă, mai în serios, Cristea s-a jucat de-a “manichiura” vopsindu-şi unghiile în negru. “Am vrut şi eu să văd cum îmi stă”, a spus actorul. Şi-a văzut. “Cred că este ultima oară când fac aşa ceva.” Eugen Cristea a recunoscut, însă, că deseori apelează la serviciile saloanelor de frumuseţe, în special pentru masaj. Consideră că cele 87 de kg pe care le are în dotare sunt cam multe şi încearcă, din răsputeri, să mai dea jos din ele, aşa cum poate. De aceea, împreună cu soţia sa, actriţa Cristina Deleanu, este în căutarea unei piscine, dar… mai accesibilă ca preţ.

 

În cadrul evenimentul s-au strâns laolaltă mai multe vedete printre care Anca Ţurcaşiu, Aurelian Temişan, Mihai Trăistariu, Benone Sinulescu, Gheorghe Turda, Mihai Constantinescu, Elisabeta Lipa, Georgiana Patzaichin, Octavian Ursulescu, Elena Merişoreanu şi Adriana Trandafir, actriţa Teatrului Odeon din Bucureşti, aceasta din urmă fiind şi imaginea salonului cu pricina, Ela Styling, aflat undeva pe strada Mântuleasa. Întâmplătoare (sau nu) această asociere, având în vedere faptul că Adriana Trandafir este cunoscută şi ca protagonista piesei “La Ţigănci”, după nuvela fantastică a lui Mircea Eliada, în care, se ştie, exista celebra stradă Mântuleasa. Adriana Trandafir crede că frumuseţea, care oricum se reflectă mai mult din interior, vine nu o dată cu timpul, ci cu nepăsarea…
   

×
Subiecte în articol: arte