x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Hardcore Fest - Trupa Deftones, in Romania

Hardcore Fest - Trupa Deftones, in Romania

de Raluca Grintescu    |    31 Mar 2006   •   00:00
Hardcore Fest - Trupa Deftones, in Romania

Trupa care a scris istoria hardcore-ului mondial va sustine un megarecital in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti, la 25 iunie. Concertul de la Bucuresti este pentru multi dintre noi poate o ocazie unica pentru a vedea live trupa Deftones (foto), o trupa care va oferi in cadrul concertului, pe langa piesele arhicunoscute, "My Own Summer" si "Digital Bath", si piese de pe viitorul album atat de mult asteptat de fani, album ce va aparea in vara acestui an.

NOTORIETATE. Originari din Sacramento, cei cinci membri ai formatiei au cucerit scena hardcore inca de la inceputul carierei lor muzicale, evoluand in mai multe turnee alaturi de Korn, Quicksand, L7, Bad Brains si alte trupe de referinta in industria muzicii rock. Incepand cu anul 1995, Deftones s-a consacrat in lumea muzicii alternative/hardcore, reusind de atunci si pana astazi sa vanda peste 4 milioane de bilete la concerte si peste cinci milioane de albume. In anul 2001, sunt castigatorii Premiului Grammy pentru "Best Metal performance".

Tot ei sunt "responsabili" pentru existenta multor trupe, fiind un etalon muzical, un inceput de cariera muzicala pentru multe trupe straine, dar si romanesti. Si iata ca la 25 iunie, in plin turneu european, cei cinci californieni s-au hotarat sa ne faca o vizita la Bucuresti, dupa ce, cu cateva zile inainte, vor fi evoluat la cele mai puternice festivaluri de gen din Europa: Gods of Metal - Italia, Hultsfred - Suedia, Rock am Ring si Rock im Park - Germania (alaturi de Depeche Mode, Mettallica si Korn), Download - Anglia si Super Rock - Portugalia. (Raluca Grintescu)

×
Subiecte în articol: culture club