x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ia atitudine! - Talk-show-uri de calibru la Antena 2

Ia atitudine! - Talk-show-uri de calibru la Antena 2

de Cristiana Stamatescu    |    12 Feb 2007   •   00:00
Ia atitudine! - Talk-show-uri de calibru la Antena 2

Mihai Gadea spune ca Antena 2 este prima si singura televiziune de atitudine din Romania, al carei principal atu este interactivitatea. Protagonistii talk-show-urilor vor fi personalitati a caror opinie conteaza, dar si vedete noi, care vor "creste" o data cu postul.

"Cum altfel sa aduci cat mai eficient la cunostinta personalitatilor care au «painea si cutitul» in Romania care sunt dorintele oamenilor simpli, decat prin talk-show-uri la care telespectatorii sa aiba acces direct si sa-si poata exprima punctele de vedere?!", a declarat Mihai Gadea, directorul postului Antena 2. Acesta este si motivul pentru care mare parte a grilei este formata din talk-show-uri. "Sunt cateva nume cunoscute care vor aparea la Antena 2, nume cu rezonanta, a caror opinie conteaza. Intentia mea este ca, alaturi de aceste personalitati, sa «creasca» vedete noi. Vor exista multe alte surprize placute, dar despre fiecare vom vorbi la momentul potrivit", a adaugat Gadea.

VORBE GRELE. Victor Ciutacu (foto), redactor-sef adjunct Jurnalul National si editorialist la Gazeta Sporturilor, va realiza zilnic un talk-show, in prime time, intitulat "Vorbe grele", pe teme politice, sociale, economice. La fiecare editie vor fi prezente in studio personalitati impreuna cu care Victor Ciutacu va dezbate subiectele fierbinti ale momentului. Cu ce se va impune realizatorul in mintea si inima telespectatorilor, pentru a-i determina sa priveasca "Vorbe grele" de pe Antena 2? Acest talk-show are atitudine si asta este o promisiune a lui Victor Ciutacu: "E usor sa stai pe margine si sa faci pe filosoful talk-show-urilor, mai greu e sa le si realizezi. Toata lumea a descoperit ca, dupa politica si fotbal, se pricepe si la televiziune. Asa ca, dupa un an si jumatate in care am avut statut de invitat cvasipermanent in diverse emisiuni ale posturilor romanesti de stiri, am hotarat sa accept oferta surprinzatoare si flatanta a lui Mihai Gadea. Mi-ar placea sa-i rasplatesc increderea pe care mi-a oferit-o. Trebuie sa ma conving pe pielea mea daca sunt in stare sa fac performanta si intr-un talk-show desfasurat cu o cadenta infernala. Ca invitat, m-au confirmat ratingurile. Nu-mi doresc sa fiu iubit, fiindca nu candidez pentru nici o demnitate, ci urmarit de telespectatori. Cum n-am fost niciodata vreun modest, astept validarea publicului si ca realizator de talk-show". Un alt talk-show din grila Antenei 2 este programat dupa-amiaza si le are protagoniste pe Ileana Pescariu, Corina Chiriac, Iulia Fratila si o doamna care debuteaza "pe sticla", Ana Maria Batu.

GUVERNAREA FANTASTICA. Controversatul realizator Mircea Badea va face un show saptamanal numit "Guvernarea fantastica". Emisiunea va scoate la "concurs" in fiecare editie cate un post de ministru intr-un minister principal, iar la "concurs" se vor prezenta "candidati" desemnati de principalele partide politice. Badea spune ca discutiile pentru "Guvernarea fantastica" vor fi interesante, desigur, avand in vedere "miza", dar "vor exista numeroase momente simpatice si nu vor avea incrancenarea specifica unei campanii electorale".

Ion Cristoiu are un talk-show si in grila de programe a Antenei 2: va pune la aceeasi masa oameni simpli si personalitatile zilei si astfel toata lumea va fi pusa la curent cu pulsul societatii romanesti.

×
Subiecte în articol: arte