x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Iașul găzduiește prima expoziție subacvatică la Pleiada Boutique Hotel. WaterLear te invită la o experiență unică

Iașul găzduiește prima expoziție subacvatică la Pleiada Boutique Hotel. WaterLear te invită la o experiență unică

de Magdalena Popa Buluc    |    31 Iul 2019   •   15:35
Iașul găzduiește prima expoziție subacvatică la Pleiada Boutique Hotel.  WaterLear te invită la o experiență unică

Pe 2 august, în piscina Pleiada Boutique Hotel din zona SPA, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „WaterLear”, cu imagini semnate Florin Ghioca, fotograful oficial al Teatrului Național din București. Titlul expoziției, „WaterLear”, este o combinație între „water” (apă) și numele regelui din spectacolul shakespearian - Lear.

Vor fi expuse 15 portrete ale unor actori foarte cunoscuți ai Teatrului Național București, printre care Marius Manole, Mihai Constantin, Crina Semciuc, Monica Davidescu, Raluca Aprodu, Istvan Teglas, Ioan Andrei Ionescu și Tudor Istodor. Fotografiile au fost realizate cu prilejul unei filmări pe care actorii au făcut-o într-un bazin cu apă, pentru spectacolul „Regele Lear”, regizat de georgianul David Doiashvili.

Am profitat de joaca aceasta cu apa, de faptul că actorii erau în niște momente incredibile și extrem de spectaculoase și am făcut câteva fotografii, pe care mă bucur că le pot expune în premieră absolută la Iași. Împreună cu prietenii de la Pleiada Boutique Hotel, am decis să facem și mai spectaculoasă această expoziție! Ea va putea fi vizitată sub apă, în minunata piscină din interior, cu măști speciale de snorkeling, puse la dispoziție de gazde pentru cei curioși. O asemenea expoziție subacvatică este o premieră pentru orașul Iași și sper ca publicul să vină să o vadă, accesul fiind pe bază de invitații și rezervări. Singura condiție este ca vizitatorii să poarte costum de baie”, precizează fotograful Florin Ghioca.

Ne bucurăm că putem organiza prima expoziție subacvatică în premieră la Iași. Ne place să setăm trenduri, să inovăm și să oferim experiențe deosebite oaspeților noștri. Din această categorie face parte și expoziția ”WaterLear”, care aduce în piscina hotelului nostru cele mai importante figuri ale Teatrului Național din București, într-un spectacol vizual încântător. Așteptăm alături de noi toți amatorii de artă și frumos să ne bucurăm împreună de un spectacol fotografic văzut dintr-o nouă perspectivă”, subliniază Dora Morhan, General Manager  Pleiada Boutique Hotel.

Fotografiile vor putea fi admirate ulterior pe tot parcursul weekendului, până pe 4 august.

 

×