x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

06 Iun 2006   •   00:00
TOP FILM. "Despartiti, dar impreuna", comedia care ii are ca protagonisti pe Jennifer Aniston si Vince Vaughn, se afla pe primul loc in box-office-ul american, cu incasari de 38,1 milioane de dolari in primele zile de la lansare, surclasand filmul SF "X-Men: Ultima infruntare". Filmul "Despartiti, dar impreuna" / "The Break-Up" este despre destramarea unui cuplu, atunci cand rutina si defectele fiecaruia incep sa domine asupra sentimentelor initiale. Aceasta comedie romantica a trimis pe locul al doilea in box office-ul nord-american filmul SF "X-Men: Ultima infruntare".

FITS LA FINAL. Cu focuri de artificii, ritmurile trupei Sistem si un palmares de 300 de spectacole sustinute in locuri mai mult sau mai putin conventionale ale frumosului burg medieval s-a incheiat FITS 2006. Anul acesta, in mod exceptional, nu s-a desemnat cel mai bun spectacol. Juriul ad-hoc stie de ce. Sibiul se afla in plina transformare, pentru a deveni capitala culturala europeana in 2007. (C.D.).

INTALNIRE CU BUGS BUNNY. Editura Cartea Romaneasca va invita la o intalnire cu scriitoarea Simona Popescu si cu personajele sale de poveste: Profy, Scry, Sy si Bugs Bunny, din cel mai nou volum al sau: "Lucrari in verde sau Pledoaria mea pentru poezie". Evenimentul va avea loc astazi, ora 17:00, in Gradina Botanica (la Sere). Va participa, alaturi de autoare si personaje, Florin Iaru. (S.S.E.)

LANSARE. Astazi, la Libraria Carturesti (ora 18:00) va avea loc lansarea romanului "Fungi - Un roman despre dragoste", aparuta la Editura Paralela 45. Lansarea va avea loc in prezenta autoarei - suedeza Agneta Pleijel - cea mai cunoscuta scriitoare suedeza contemporana. La eveniment vor participa Elena Maria MOROGAN, traducatoarea romanului, Excelenta Sa, Ambasadorul Suediei in Romania, dl Svante KILANDER, si Ion Bogdan LEFTER, critic literar. (S.S.E.)

×
Subiecte în articol: arte