x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

16 Feb 2007   •   00:00
NICU ALIFANTIS & ZAN. Nicu Alifantis si trupa ZAN - Razvan Mirica, Virgil Popescu, Sorin Voinea, Relu Bitulescu - continua sa petreaca "Cinci saptamani in balon". Turneul astfel intitulat reprezinta pentru cei cinci artisti ocazia perfecta prin care acestia celebreaza un deceniu de colaborare. "Cea mai lunga colaborare pe care am avut-o cu un grup de muzicieni, cel mai scurt deceniu din viata mea, cea mai lunga perioada de fumat pasiv, cele mai multe albume si emotii de toamna... vara, iarna, primavara, pe scena, sau pe langa...", declara nostalgic Razvan Mirica. (Ramona Draghici)

CNA. Ralu Filip a propus ieri modificarea regulii celor trei treimi, astfel incat televiziunile si radiourile sa acorde lunar 10% din timpul alocat stirilor politice parlamentarilor independenti. In prezent, potrivit regulii celor trei parti, o treime din timpul total destinat exprimarii reprezentantilor puterii si opozitiei va fi alocata opozitiei parlamentare, o treime reprezentantilor autoritatii publice centrale si o alta partidelor care formeaza majoritatea parlamentara. (A.V.)

DOCUMENTAR. Antena 3 prezinta azi, de la ora 22:05, documentarul "Mafia proprietatilor din Rusia". Programul infatiseaza o poveste de viata si de moarte pe piata proprietatilor din Moscova, necunoscuta in Vest, dar care incepe sa se dezvaluie in toata complexitatea ei sinistra. Este vorba despre escrocherii de milioane de dolari in care sunt implicati judecatori si birocrati corupti, avocati falsi, mafia si o lista intreaga de victime, care ajung sa moara sau sunt saracite. Documentarul "Mafia Proprietatilor din Rusia" este produs de BBC si reprezinta o investigatie a infractiunilor adesea aparate de legea ruseasca si, adesea, incurajate la cel mai inalt nivel, atat de autoritatile locale, cat si federale. (C.S.)

×
Subiecte în articol: arte