x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

02 Iun 2006   •   00:00
PETRECERE. Maine, 3 iunie, Cartoon Network organizeaza o zi speciala la Gradina Zoologica din Bucuresti. Copiii, parintii si bunicii sunt invitati sa sarbatoreasca Ziua Copilului alaturi de cele mai indragite personaje de la Cartoon Network. Bloo, Scooby Doo, Dexter si Cow va asteapta pentru un "maraton al distractiei animate", care va incepe la ora 11:00 si se va sfarsi la 6:00 seara. Pe parcursul zilei, cei mici vor avea parte de multe jocuri, desene animate, concursuri distractive, muzica si dans. (A.V.P.)

AUDIENTE. "Ziua judecatii", emisiunea transmisa de Antena 1 miercuri seara, de la ora 20:30, a fost lider de audienta, show-ul prezentat de Dan Negru fiind urmarit, in medie, de 815.000 telespectatori, cu aproximativ 200.000 mai multi fata de audienta inregistrata de postul concurent, Pro TV, cu filmul "Vanatorul de dinozauri". Tot in prime-time, penultimul episod al serialului "Secretul Mariei" a fost cel mai urmarit program al serii, inregistrand o medie de 870.000 de telespectatori. Antena 1 a fost, miercuri seara, lider in prime-time, cu un rating de 6,7% si o cota de piata de 18,7%. (Sursa: TNS - AGB International, Target: All Urban) (A.V.P.)

FILME PE NET. Studiourile Walt Disney s-au lansat in vanzarea directa de filme descarcabile pe internet, in urma unui acord cu CinemaNow, furnizor de filme online. Clientii noului serviciu vor putea consulta sau achizitiona si descarca de pe internet, legal si contra cost, copii ale filmelor de mare succes, precum "Piratii din Caraibe", si vor putea sa le copieze pe DVD datorita tehnologiei furnizate de CinemaNow. Achizitionarea filmelor propuse pentru descarcare se plateste cu cardul si costa intre 9 si 20 de dolari, in functie de film. (A.V.P)

×
Subiecte în articol: arte