x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

01 Iun 2006   •   00:00
EXPO. In perioada 1-11 iunie, Galeria Posibila, cu sediul in Strada Popa Petre nr. 6, gazduieste expozitia "Copii creativi". Deschiderea va avea loc astazi, ora 18:00. Coordonatorul acestui proiect este Cristiana Draghici, iar interesatii de arta contemporana au acces in galerie de miercuri pana duminica, intre orele 14:00 si 19:00. (M.N.)

PENTRU COPII. Astazi, de Ziua Copilului, personajele de poveste ies in strada. Scufita rosie, Lupul, Capra cu trei iezi, Omul paianjen, Alba ca zapada, Itsy, Bitsy si Zapa vor fi prezenti in principalele intersectii din Bucuresti intre orele 7:00-9:00 si 18:00-20:00 pentru a le face cadou celor mici. "Vinovati" pentru aceasta desfasurare de forte se fac Itsy Bitsy FM, Teatrul Tandarica si Politia Capitalei. (C.O.)

BOX OFFICE. "Codul lui Da Vinci" se mentine in continuare pe primul loc in topul celor mai vizionate filme din cinematografele romanesti. Week-end-ul trecut, filmul, cu Tom Hanks in rolul principal, a fost vazut de 24.576 de spectatori, avand incasari de peste 270.000 RON, potrivit Agentiei Champions. Pe locul doi s-a plasat filmul "X-Men: Ultima infruntare", urmat de "Misiune: Imposibila - III". (C.O.)

MALAELE, IN SUA. La 5 iunie, Horatiu Malaele va realiza un "one man show" in SUA, la invitatia Institutului Cultural Roman din New York. Totodata, la Galeria East-West din New York actorul va expune o parte din desenele si caricaturile realizate de el. Expozitia va fi deschisa pana la 30 august. (C.O.) Lege. Ieri, deputatii au decis sa retrimita la Comisia de cultura a Camerei proiectul noii Legi a cinematografiei. Motivul invocat: un protest semnat de mai multi regizori. Principalul motiv al nemultumirii regizorilor este legat de faptul ca, in proiect, CNC figureaza ca institutie publica in subordinea Ministerului Culturii si Cultelor, iar semnatarii protestului doresc ca CNC sa fie sub controlul Parlamentului. (C.O.)

×
Subiecte în articol: arte