x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

13 Feb 2007   •   00:00
SERIAL. Din 5 martie, Monica Davidescu va fi Edith Dinescu din noul serial de la Pro TV "Cu un pas inainte". Balerina Edith Dinescu s-a lasat prada depresiei si problemelor cu bautura din cauza unui accident stupid, care o impiedica sa-si continue cariera. "Edith Dinescu este altfel decat toate rolurile pe care le-am interpretat pana acum. As vrea ca lumea sa o perceapa pe Edith ca pe un om care se lupta cu viata si care chiar vrea sa iasa invingatoare si chiar daca se lasa doborata de greutati reuseste pana la urma sa le dea la o parte", a declarat Monica Davidescu. (A.V.)

LORI, MY LOVE. Maine, in Carrefour Orhideea, Loredana isi asteapta fanii, incepand cu ora 17:00, "la o intalnire romantica, plina de baloane, bomboane si piese de dragoste de pe «Loredana - My Love», noul album al divei pop", anunta MediaPro Music. Pentru cateva ore, hypermarket-ul Carrefour se va transforma in decorul unui eveniment aparte, realizat special pentru ziua indragostitilor: o sesiune de autografe cu Loredana si o lansare a celui mai recent material discografic, intitulat "Loredana - My Love" si realizat impreuna cu MediaPro Music. Albumul contine 21 dintre cele mai indragite piese de dragoste cantate de Loredana de-a lungul carierei.

ROCK LA AGRONOMIE. Precursorii trupei Rammstein vor sustine primul lor concert in Romania, joi, 15 februarie, la Sala Agronomia din Bucuresti. Considerata o formatie subversiva, Laibach (foto) nu a fost pe placul autoritatilor comuniste iugoslave. Motto-ul trupei a fost mereu "Doar Dumnezeu poate subjuga Laibach!". Astfel ca la inceputul anilor ’80 le-a fost interzisa orice aparitie live si comercializarea primului lor album. Au sustinut totusi spectacole, in clandestinitate. Incalzirea publicului la concertul de joi va pica in mainile lui Matze, proiectul de suflet al lui Cristian Stanciu, membru Shukar Collective, si unul dintre pionierii scenei electro din Romania. El va fi sustinut pe scena de doi colaboratori surpriza. (Raluca Grintescu)

×
Subiecte în articol: arte